Rashlađivač zraka Klarstein Coldplayer bijeli

Šifra
3402012090
Kataloški broj
10034672
245,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
245,00 EUR

OPIS PROIZVODA
Četverostruko dobar: Klarstein rashlađivač zraka Coldplayer pruža najbolju klimu 4 u 1 kao ventilator, hladnjak zraka, pročišćivač zraka i ovlaživač zraka. Cool svježine koja je vrijedna toga.


S visokim protokom zraka od 384 m3 / h, Klarstein Coldplayer kao ventilator puše ljetni zrak i stvara ugodan povjetarac u četiri brzine. U kombinaciji s funkcijom hlađenja zraka, protok zraka je također ugodno hlađen i pruža svježinu. Uz to, Coldplayer obogaćuje sobni zrak do 1100 ml ugodne vlage na sat, što ga čini praktičnom pomoći i zimi kada dodaje vlagu suhom zraku. Voda se zatim isparava iz 10-litrenog spremnika kroz filter saća. Ovo isparavanje raspršuje toplinu iz zraka koji teče na prirodan i izuzetno energetski učinkovit način - strujanje zraka postaje ugodno hladan povjetarac i precizno se osvježava, bilo za stolom, na kauču ili u krevetu. Ako je potrebno, dvije izmjenjive rashladne baterije u spremniku vode snižavaju temperaturu za još veću svježinu. Spremnik za vodu može se u potpunosti ukloniti kako bi se olakšalo punjenje, čišćenje i pražnjenje. Ako se želi osvježiti više osoba, mogu se zasebno aktivirati okomite i vodoravne oscilacije kako bi se omogućilo kretanje zraka. Pored toga, ionizator se može aktivirati kao zadnja funkcija. Obogaćuje zrak ionima koji omogućuju skupljanje nečistoće i uzrokuju njihovo potonuće. Zahvaljujući integriranim podnim kotačima, osvježivač zraka Klarstein Coldplayer 4-u-1 može se nositi bilo gdje i odmah je spreman za uporabu.SPECIFIKACIJE
dimenzije: cca 38 x 77 x 29 cm (Š x V x D)
duljina mrežnog kabela: 115 cm
težina: cca 8,8 kg
snaga: 68 W
kapacitet spremnika vode: 10 litara
prikaz razine vode
kapacitet ovlaživanja: 1100 ml / h
maks. protok zraka: 384 m3 / h
kapacitet hlađenja: do 3 ° C u protoku zraka
tajmer za uključivanje / isključivanje
programabilni tajmer u rasponu od 1 sata do 15 sati
prirodni način rada: automatski mijenjajte 4 brzine da biste simulirali prirodni vjetar
Mirovanje: kao u prirodnom načinu rada, pri čemu se najveća brzina smanjuje za jednu razinu svakih sat vremena do isključivanja
Isparavanje: smanjuje temperaturu protoka do 3 ° C - kontinuirano hlađenje u sobi
automatska horizontalna oscilacija
automatska okomita oscilacija
spremnik za vodu s bočnim spremnikom za punjenje i čepom za odvod
s kotačima za lako kretanje
integrirana ručka
nisu potrebne promjene: filteri za prašinu i saće (raspršivači) mogu se oprati
napajanje: 220 - 240 V ~ | 50 Hz


Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Rashlađivač zraka 4 u 1, snaga: 68 W, protok zraka: 384 m3/h, 4 brzine, ovlaživanje 1100 ml/sat, buka: 62 dB.
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 68
Tip ventilatora Stojeći
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.