Rashlađivač zraka Klarstein Coldplayer crni

Šifra
3402012091
Kataloški broj
10034673
245,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
245,00 EUR

OPIS PROIZVODA
Četiri puta bolje: Klarstein rashlađivač zraka Coldplayer pruža najbolju klimu u 4 u 1 učinkovitosti kao ventilator, hladnjak zraka, pročišćivač zraka i ovlaživač. Hladna svježina koja se isplati.


Zahvaljujući velikom protoku zraka od 384 m3 / h, Klarstein Coldplayer kao ventilator kreće ljetni zrak i stvara ugodan povjetarac u četiri brzine. U kombinaciji s funkcijom hlađenja zraka, struja zraka također se ugodno hladi i pruža osvježenje. Uz to, Coldplayer obogaćuje sobni zrak do 1100 ml ugodne vlage na sat, što ga čini praktičnom pomoći čak i zimi, kada opskrbljuje vlagu suhim zrakom. Voda se zatim isparava iz 10-litrenog spremnika kroz filter saća. Ovo isparavanje uklanja prirodnu i izuzetno štedljivu energiju iz struje zraka - struja zraka postaje ugodan hladan povjetarac i precizno se osvježava, bilo za stolom, na kauču ili u krevetu. Ako je potrebno, dvije zamjenske rashladne baterije u spremniku vode snižavaju temperaturu za još veće osvježenje. Spremnik za vodu može se u potpunosti ukloniti kako bi se olakšalo njegovo punjenje, čišćenje i pražnjenje. Ako se želi osvježiti više osoba, okomite i vodoravne oscilacije mogu se aktivirati odvojeno kako bi se omogućilo kretanje zraka. Pored toga, jonizator se može aktivirati kao zadnja funkcija. Obogaćuje zrak ionima koji uzrokuju padanje čestica nečistoće i na taj način čisti zrak od prašine i neugodnih mirisa. Zahvaljujući integriranim podnim točkovima, 4-u-1 Klarstein Coldplayer može se transportirati bilo gdje i odmah je spreman za upotrebu.SPECIFIKACIJE
dimenzije: cca 38 x 77 x 29 cm (Š x V x D)
duljina kabla za napajanje: 115 cm
težina: cca 8,8 kg
snaga: 68 W
zapremina spremnika za vodu: 10 litara
prikaz stanja vode
izlaz ovlaživanja: 1100 ml / sat.
maks. protok zraka: 384 m3 / sat
radni šum maks .: 62 dB
kapacitet hlađenja: do 3 ° C u struji zraka
tajmer za uključivanje / isključivanje
programabilni tajmer u rasponu od 1 sata do 15 sati
prirodni način rada: automatska promjena od 4 brzine radi simuliranja prirodnog vjetra
način mirovanja: kao u prirodnom načinu rada, s tim da se maksimalna brzina smanjuje za jednu razinu svaki sat dok se ne isključi
ispariva hladnjak: smanjuje temperaturu protočnog zraka do 3 ° C - kontinuirano hlađenje u sobi
automatska horizontalna oscilacija
automatska okomita oscilacija
spremnik za vodu sa bočnim poklopcem za punjenje i čepom za odvod
s kotačima za lako preseljenje
integrirana ručka
nisu potrebne promjene: filteri za prašinu i saće (raspršivači) mogu se oprati
napajanje: 220 - 240 V ~ | 50 Hz


Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Rashlađivač zraka 4 u 1, snaga: 68 W, protok zraka: 384 m3/h, 4 brzine, ovlaživanje 1100 ml/sat, buka: 62 dB.
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 68
Tip ventilatora Stojeći
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.