Rashlađivač zraka Klarstein Maxfresh bijelo plavi

Šifra
3402012109
Kataloški broj
10036141
213,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
213,00 EUR

OPIS PROIZVODA
Maksimalno osvježenje! Klarstein Maxfresh Ocean 3-u-1 rashlađivač zraka pruža savršeno hlađenje u vrućim ljetnim danima. Kao ventilator, rashlađivač zraka i ovlaživač u jednom, brine se za osvježavajući protok zraka i hladnu glavu .


Posebno je učinkovit, kada je riječ o hlađenju. Pomoću upravljačke ploče ili daljinskog upravljača je moguće prilagoditi strujanje zraka vašim individualnim željama. Četiri brzine strujanja zraka, uključiva horizontalna oscilacija i tajmer podesiv u koracima po 1 sat, do maks. 15 sati, omogućuju precizno prilagođavanje vašim trenutnim potrebama osvježenja. Pored toga, Klarstein Maxfresh Ocean ima na raspolaganju tri različita režima rada. Osim normalnog režima, tu je i prirodni režim rada, koji simulira prirodno puhanje vjetra pojačavanjem i smanjivanjem brzine puhanja. Noćni režim rada djeluje na sličnom principu, postupno smanjujući maksimalnu brzinu vjetra, sve dok se uređaj u potpunosti ne isključi.


U kombinaciji s funkcijom hlađenja zraka, osvježavajući efekt je dodatno pojačan. Hlađenje okolnog zraka djeluje po prirodnom principu isparavanja vode. Rashlađivač zraka 3 u 1 ispuhuje topli zrak sa stražnje strane uređaja i ovlažava ga. Na taj se način zrak hladi prirodnim isparavanjem vode i strujanjem zraka. To donosi osvježenje za cijelo tijelo pri bilo kojoj aktivnosti. Funkcija ovlaživanja zraka omogućuje vam disati punim plućima, posebno u suhim, vrućim danima, ali i zimi kada je zrak u prostoriji suh, kao posljedica grijanja. Spremnik za vodu zapremnine 6 litara osigurava dugotrajni rad. Dva akumulatora za led u spremniku za vodu dodatno smanjuju temperaturu vode, za još više osvježenja. Spremnik za vodu u potpunosti možete ukloniti, za jednostavno punjenje, čišćenje i pražnjenje. S 65 W snage, Maxfresh Ocean je ekološka alternativa klima uređaju.SPECIFIKACIJE
Dimenzije: cca 29 x 74,5 x 34 cm (ŠxVxD)
Duljina kabela: 1,10 m
Težina: cca 6,6 kg
protok zraka: 444 m3 / sat
potrošnja energije: 65 W
razina buke maks .: 51 dB
režim rada: normalni režim, noćni režim, prirodni režim rada
prirodni režim rada: povećanje i smanjenje brzine ventilacije
noćni režim rada: postupno smanjivanje brzine ventilacije do isključivanja
timer: intervali od 1 sata; podesivo od 1 do 15 sati
spremnik za vodu kapaciteta 6 litara za dugo hlađenje bez punjenja
LED zaslon s preglednim prikazom simbola
upravljačka ploča sa 6 tipki na vrhu
dva ledena boxa za hlađenje, za povećanje performansi hlađenja
uključiva oscilacija
prikaz razine vode na prednjoj strani
zaštita od curenja vode posredstvom zvučnog signala
četiri 360 ° kotača za jednostavno premještanje
sklopiva transportna ručka
napajanje daljinskog upravljača: 2 × 1,5 V AA baterija (nije uključeno u sadržaj paketa)
napajanje: 220 - 240 V ~ | 50 Hz


Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Rashlađivač zraka 3u1, 444 m3/h, spremnik za vodu: 6 L, snaga: 65W, daljinski upravljač, buka: 51 dB, timer.
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 65
Tip ventilatora Stojeći
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.