Rashlađivač zraka Klarstein Skypillar 3u1 tamno sivi

Šifra
3402012098
Kataloški broj
10035795
145,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
145,00 EUR

Osvježavajući vjetar u vrućim danima: hladnjak zraka Klarstein Skypillar 3 in 1 brine se za čisto hlađeni mlaz zraka, koji vašem domu donosi ugodno hlađenje. Zahvaljujući ventilatoru, hladnjaku i ovlaživaču zraka, uređaj radi vrlo precizno, bilo za stolom, na kauču ili tijekom kuhanja.
Tri brzine s protokom zraka do 228 m³ na sat miješaju ustajali ljetni zrak. Preklopna oscilacija osigurava raspodjelu struje hladnog zraka na velikom području. Uz to se lopatice ventilatora mogu ručno podesiti u vodoravnoj ravnini. Skypillar ima tri različita načina rada, poput prirodnog, u kojem se protok zraka povećava i smanjuje slično prirodnom vjetru. To uvijek znači svjež zrak za nove ideje.
Ako vam je potrebno i malo osvježenja, možete uključiti funkciju hladnjaka zraka na Klarstein Skypillaru pritiskom na tipku na daljinskom upravljaču ili dodirivanjem gornje upravljačke ploče. S vodom iz spremnika od 5 litara, koja je skrivena ispod poklopca na gornjoj strani, usisni zrak hladi se isparavanjem i dodatno vlaži. Učinak hlađenja možete dodatno pojačati s dvije rashladne baterije. Jednostavno stavite smrznuti hladnjak u spremnik za vodu i uživajte u ledeno hladnom zalogaju. Na taj se način uređaj hladi prirodno i ekonomično. Praktična funkcija timera štiti okoliš i vaš novčanik. Skypillar se koristi i zimi: kao ovlaživač zraka olakšava vašu sluznicu koju muči suhi zrak tijekom zagrijavanja.
Zahvaljujući 4 kotača, hladnjak zraka može se lako pomicati i koristiti vrlo fleksibilno. Klarstein hladnjak za zraka 3 u 1 uklapa se u bilo koje životno ili radno okruženje zahvaljujući svom neupadljivom i jednostavnom dizajnu i dobrodošao je gost u vašem domu tijekom cijele godine.
Značajke
maksimalni protok zraka: 228 m³ / h
radna buka maks .: 61 dB
radna buka min .: 44 dB
potrošnja energije: 65 W
načini rada: normalan, tih, prirodan
timer: postavljeno na 2, 4, 8 ili 12 sati.
spremnik za vodu zapremine 5 litara za dugo hlađenje bez punjenja
pregledan i razumljiv prikaz
gornji spremnik za vodu za lako punjenje
odvodni ventil s donje strane
2 rashladna seta za povećanje rashladnog kapaciteta
prikaz razine vode na prednjoj strani
četiri podna kotačića od 360 ° za jednostavno postavljanje
daljinsko napajanje: 1 x CR2032 baterija
napajanje: 220 - 240 V ~ | 50/60 Hz
Dimenzije i tehnički detalji
dimenzije: približno 26 × 56 cm (Ø × V)
dimenzije akumulatora za hlađenje: približno 4 × 4 × 16 cm (Š × V × D)
duljina kabela: približno 160 cm
težina: približno 6,4 kg
Sadržaj paketa:
1 × hladnjak zraka
1 × daljinski upravljač
2 × set za hlađenje
upute za uporabu na nekoliko jezika

Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Rashlađivač zraka 3 u 1, ventilator, ovlaživač zraka, spremnik za vodu 5 L, daljinski upravljač, protok zraka: 228 m3/h, buka do 61 dB, snaga: 65 W.
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 65
Tip ventilatora Stojeći
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.