Rashlađivač zraka Klarstein Skytower Grand Smart bijeli

Šifra
3402012099
Kataloški broj
10035816
320,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
320,00 EUR

4 u 1 rashlađivač zraka Klarstein Skytower Grand  Smart s integriranom WLAN funkcijom i upravljanjem putem aplikacije jamči ciljano osvježenje kao ventilator, rashlađivač, pročišćivač i ovlaživač zraka.
Zahvaljujući velikom protoku zraka od 480 m³ / h, Klarstein Skytower Grand  Smart puše zrak poput ventilatora i stvara ugodan povjetarac, u tri dostupne brzine. Uz to možete odabrati prirodni režim rada, režim mirovanja ili normalni režim rada. U kombinaciji s funkcijom rashlađivača zraka, protok zraka je također ugodno ohlađen, što pruža željeno osvježenje. Voda isparava iz 8-litarskog spremnika, kroz podložak za ovlaživanje. Na taj se način uklanja toplina iz zraka koji struiji, na prirodan i izuzetno štedljiv način - što osigurava ugodno hladni povjetarac i osvježenje, bilo za stolom, na kauču ili u krevetu. Ako je potrebno, na raspolaganju su i dvije kutije za led, koje je moguće umetnuti u spremnik za vodu, za još veći efekt hlađenja.
Zahvaljujući integriranoj WLAN funkciji, Klarstein Skytower Grand Smart može biti upravljan putem pametnog telefona pomoću aplikacije Klarstein. Jednostavno preuzmite aplikaciju, registrirajte se i konfigurirajte rashlađivač zraka u WLAN mreži - potom je svim funkcijama moguće upravljati putem pametnog telefona. Osim toga, rashlađivač zraka je dobrodošla pomoć čak i zimi, zahvaljujući funkciji ovlaživanja zraka. Također, na raspolaganju je horizontalna automatska oscilacija, koja osigurava ravnomjernu distribuciju zraka u okolinu, kroz 60 cm dugi otvor.
Za čisti zrak brine se funkcija ionizatora, koja neumorno uklanja prašinu i čestice mirisa iz zraka, tako da doprinosi lakoći disanja. Podložak za ovlaživanje zraka se nakon upotrebe suši, zahvaljujući funkciji sušenja, kako bi se spriječilo stvaranje plijesni i neugodnih mirisa. Pritiskom i držanjem tipke velike brzine tijekom 3 sekunde aktivirat će se najviša razina vjetra tijekom 20 minuta, a zatim će se uređaj automatski isključiti. Zahvaljujući praktičnim podnim kotačićima, rashlađivač zraka Klarstein Skytower Grand Smart može se jednostavno premještati i odmah je spreman za upotrebu. Uređajem se može upravljati posredstvom pametnog telefona, upravljačke ploče na vrhu uređaja ili daljinskog upravljača.
Inteligencija, snaga i mobilnost: rashlađivač zraka Klarstein Skytower Grand Smart je pravo rješenje za osvježenje tijekom vrućih dana u godini. 
Značajke
WLAN funkcija
upravljanje putem aplikacije
protok zraka: 480 m³ / sat
radna buka: ≤ 60 dB
Veličina spremnika: 8 litara
potrošnja energije: 80 W
uključiva horizontalna automatska oscilacija uređaja
3 razine brzine: visoka, srednja, niska
3 režima rada: prirodni režim rada, režim mirovanja i normalni režim rada
prirodni režim rada: povećavanje i smanjivanje brzine ventilacije (simulacije prirodnog vjetra)
noćni režm rada: kombinacija prirodnog režima rada i postupnim smanjenjem maksimalne brzine
timer: podesivo automatsko isključivanje u intervalima od jednog sata do 9 sati
podložak za ovlaživanje zraka s funkcijom sušenja
integrirani ionizator uklanja prašinu i čestice nečistoće iz zraka
indikator razine vode
uključujući rashladne ledene kutije, za povećanje efekta hlađenja
pregledna upravljačka ploča sa zaslonom na vrhu uređaja
moderan, štedi prostor, dizajn tornja
60 cm veliki ventilacijski otvor
4 kotača
napajanje: 220 - 240 V ~ | 50 Hz
Dimenzije i tehnički detalji
dimenzije uređaja: cca 30 × 105 × 26 cm (Š × V × D)
duljina kabela: cca 180 cm
težina uređaja: cca 8 kg
Sadržaj paketa:
1 × hladnjak zraka
1 × daljinski upravljač
2 × kutije za led
4 x kotač
višejezične upute za uporabu

Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Rashlađivač zraka, 480 m3/h, buka: 60 dB, WLAN, upravljanje putem aplikacije, spremnik vode 8 L, snaga: 80 W.
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 80
Tip ventilatora Stojeći
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.