Rashlađivač zraka Klarstein Sonnendeck

Šifra
3402012082
Kataloški broj
10034638
235,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
235,00 EUR

Za ciljano hlađenje u svakoj sobi: Klarstein Sonnendeck 3-u-1 hladnjak zraka osigurava osvježavajući protok zraka tijekom vrućih ljetnih dana.
Sa snagom od 45 vata, topli zrak se hladi i raspršuje pomoću hladnjaka Klarstein Sonnendeck 3 u 1. Funkciju hlađenja pokreće voda u izmjenjivom, 6-litarskom spremniku s vodom, a može se aktivirati pritiskom simbola snježne pahulje na upravljačkoj površini dodira. Princip isparavanja vode koristi se za hlađenje: hladnjak zraka 3 u 1 izvlači topli zrak s leđa i vlaži ga. Na taj se način prirodnim isparavanjem zrak isparava i odbacio natrag u sobu. Istovremeno se vlaga zraka povećava, što uređaj čini pogodnim za sobe sa suhim zrakom. Taj se učinak može poboljšati upotrebom leda ili ledenih punjenja.
Tri brzine puhanja, kao i dva načina rada, normalna i noćna, nude vam obilje mogućnosti hlađenja: u normalnom režimu je protok zraka normalan, dok je u noćnom režimu ventilacija smanjena i podržan je ugodan dremanje. Automatsko osciliranje koje se može mijenjati vodi računa o ciljanoj disperziji protoka zraka koja omogućuje fleksibilno kretanje lijevo / desno i gore / dolje.
Pomoću funkcije tajmera možete postaviti hladnjak zraka 3 u 1 u koracima od 0,5 sati na 8 sati kako biste ga automatski isključili. 4 lako pokretna kotača obećavaju maksimalnu pokretljivost, dok uklonjivi i filter koji se lako čisti osigurava zrak bez prašine. Zbog male potrošnje energije rashladni uređaj je posebno ekološki prihvatljiv. Daljinski upravljač s sveobuhvatnim postavkama osigurava udoban daljinski upravljač.
Snažni uređaj 3 u 1 s mnogim funkcijama: Klarstein Sonnendeck hladnjak zraka osigurava uravnoteženu tjelesnu temperaturu u svakom trenutku.
Najveće prednosti:
Kategorizacija proizvoda prema slici s usporedbom performansi uređaja: Air cooler
Svježi povjetarac: 2 vrste strujanja vjetra, 3 brzine strujanja vjetra i protok zraka od maks. 888 m³ / h.
3 u 1 uređaj: rashlađivač zraka, ventilator i ovlaživač zraka u jednom
Intuitivan rad: zahvaljujući dodirnom zaslonu, praktičnom daljinskom upravljaču i 8-satnom timeru
Elegantan dizajn: elegantan hladnjak zraka obogaćuje svaki stan i ured
Ciljano osvježenje: ugodno hlađenje usmjereno tijelu uz svaku aktivnost 
Detalji o proizvodu:
snaga: 45 vata
protok zraka: do 888 m³ / h
razina buke: max. 59 db
3 brzine puhanja
2 vrste vjetra: normalan / noćan
mogućnost prekidača, horizontalna funkcija oscilacija
tajmer putovanja do 8 sati
spremnik za vodu: 6 litara
uključujući daljinsko upravljanje
napajanje: 220-240 V ~ 50 Hz
Sadržaj pošiljke:
1 x hladnjak zraka
1 x daljinski upravljač
više jezične upute za uporabu
Dimenzije:
dimenzije: cca 29 x 75,5 x 31 cm (ŠxVxD)
duljina kabla za napajanje 150 cm
težina: cca 7,2 kg

Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Rashlađivač zraka, snaga. 45 W, spremnik za vodu 6 L, 8-satni timer, daljinski upravljač, protok zraka do 888 m3/h, 3 brzine.
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 45
Tip ventilatora Stojeći
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.