Rashlađivač zraka Oneconcept Coolster bijeli

Šifra
3402012123
Kataloški broj
10032347
213,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
213,00 EUR

4-u-1 klimatizacijski uređaj: rashlađivač zraka, ventilator, ionizator i ovlaživač zraka u jednom sa oscilacijom po izboru i daljinskim upravljanjem za ljetno osvježenje.

Snažan ventilator sa protokom zraka 320 m³/h, 3 načina rada i programiranim timerom isključivanja do 9 sati sa niskom potrošnjom energije samo 65 W.
Čisti zrak: vezanje prašine i neugodnih mirisa zahvaljujući uključujućemu ionizatoru i integriranom filteru zraka - jednostavna kontrola putem ploče na dodir ili daljinskog upravljača.

Profesionalac za osvježenje za vrijeme toplih ljetnih dana i noći: 4-u-1 klimatizacijski uređaj oneConcept Coolster ne samo da dijeli svježi zrak nego ga i hladi, vlaži i odstranjuje iz njega prašinu i neugodne mirise. Time donosi olakšanje za misli, pomaže dobro udahnuti alergičnim ljudima.

Ne samo ljetni san - prilagođeni protok zraka

Snažan ventilator oneConcept Coolster pokreče u 3 stupnja do 320 m³ zraka. Podesive izlazne letvice zraka koji struji prema van i uključujuća oscilacija osiguravaju bolje raspoređivanje strujenja zraka u prostoriji - idealno za pokretanje strujanja zraka u prostoriji. Osim normalnog načina rada k dispoziciji su još dvije mogućnosti osvježenja: prirodni način simulira jačanje i slabljenje vjetra dok način spavanja u noći postupno smanjuje jačinu ventilatora.

Pripremljeni za ljetni boravak - zahvaljujući integriranom rashlađivaču zraka

Uključujući rashlađivač zraka osigurava hlađenje zraka u uredu ili u dnevnoj sobi. Iz njegove 4 litarske posude se isparava hladna voda u strujanje zraka čime se smanjuje temperatura u prostoriji ekološki i ekonomični prihvatljivim načinom, te se također vlaži zrak za opuštenije disanje. Ako je potrebno dopuniti vodu, dovoljno je jednostavno izvaditi spremnik. Dva dodatna rashlađivača mogu povećati snagu hlađenja energetski štedljivim načinom.

Duboko udahnite - sa filterom i ionizatorom protiv neugodnih mirisa i prašine

Za čisti zrak se brine ugrađeni filter za prašinu i uključujući ionizator, koji neumorno uklanjaju iz zraka čestice prašine i neugodne mirise, kako bi disanje hladnog zraka bilo dvostruko oslobađajuće. Sve funkcije se jednostavno odabiru pomoću ploče na dodir na uređaju ili pomoću daljinskog upravljača. Postojeći timer isključivanja se može programirati u koracima od 1 do 9 sati.

Sa 4-u-1 klimatizacijskim uređajem oneConcept Coolster može doći ljeto, zato što je klima u prostoriji u rukama profesionalca.
Molimo imajte na umu da ovaj uređaj nije klima uređaj: hlađenje zraka se doseže isparavanjem vode.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
upravljačka ploča na dodir sa gumbima i statusnim LED diodama na vrhu uređaja, svim funkcijama se može upravljati daljinskim upravljačem
uključujuća funkcija oscilacije za distribuciju protoka zraka
3 načina rada: normalno, prirodno i spavanje
spremnik za vodu: 4 litre sa indikatorom razine
timer isključivanje u koracima od 1 do 9 sati
prirodna simulacija prirodno jačeg i slabijeg vjetra
Način mirovanja: Smanjenje brzine ventilacije u intervalima
snaga: 60 W
buka: <63 dB (ovisno o stupnju ventilacije)
kotačići i ručke za jednostavan transport
Raspon daljinskog upravljanja: oko 6 m
uključujući 2 seta hlađenja za dodatnu učinkovitosti hlađenja
Napajanje daljinskog upravljača: 1 x CR2025 baterija (uključeno)
napajanje: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
Dimenzije i tehnički detalji
dimenzije: oko 30,5 x 75 x 28 cm (ŠxVxD)
duljina kabla: 150 cm
težina: oko 5,9 kg
Sadržaj paketa
1 x klimatizacijski uređaj
1 x daljinski upravljač, uključujući bateriju CR2025
4 x kotača
2 x rashladni set
upute za uporabu na njemačkom jeziku (ostali jezici: engleski, španjolski, francuski, talijanski)

Specifikacije
Proizvođač OneConcept
Kratki opis Rashlađivač zraka, ventilator, ionizator, snaga: 60 W, protok zraka: 320 m3/h , 4 L spremnik za vodu, crni.
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.