Rashlađivač zraka Oneconcept CTR-1 crni

Šifra
3402012112
Kataloški broj
10029736
213,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
213,00 EUR

OneConcept CTR-1 efektivan je uređaj za hlađenje zraka koji će za prihvatljivu cijenu poboljšati klimu u prostoriji.

Uređaj je praktična kombinacija ventilatora i klimatizacijskog uređaja koji prostoriju osvježavaju hladnim zrakom. Zrak se hladi isparavanjem vode/leda iz osamlitarskog spremnika. Osim što hladi, uređaj sadržava dodatne ventilatore za ovlaživanje, čišćenje i ioniziranje radi optimalna poboljšanja kvalitete zraka. Najveća je prednost uređaja (u usporedbi s klasičnim klima-uređajima) iznimno niska potrošnja energije od 65 watta kojom će se osjetno i dugotrajno osvježiti prostorija. Uređaj za hlađenje zraka raspolaže i trima stupnjevima učinkovitosti, čime se potrošnja energije može smanjiti na apsolutni minimum. Tri stupnja učinkovitosti i okretanje, koje je moguće uključiti, omogućuju preciznu prilagodbu aktualnim vremenskim uvjetima, veličini prostorije te rasporedu u njoj. Osim toga, uređaj jamči potpunu mobilnost bez ikakva ograničenja - s obzirom na to da odvodnu cijev nije potrebno instalirati, za razliku od klima-uređaja. Potrošnja vode tijekom uobičajena rada jedna je litra na sat, znači, osamlitarski spremnik bit će dovoljan za standardno dnevno radno vrijeme u kancelariji. Dva dodatna paketića za hlađenje pomažu u hlađenju zraka. Upravljanje uređajem za hlađenje zraka vrlo je lako, brzo i komotno - bilo daljinskim upravljačem, bilo na upravljačkim elementima s LED zaslonom. Molimo, imajte na umu to da uređaj za hlađenje zraka nije klasičan klimatizacijski uređaj. Zrak se hladi isparavanjem vode/leda iz spremnika.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
Tri stupnja učinkovitosti (niski, srednji, visoki)
Prirodni povjetarac - neravnomjerno strujanje zraka kao simulacija povjetarca
Ugrađeni, podesivi timer do maks. devet sati
Mogućnost rada s paketićima za hlađenje ili kockama leda
Kapacitet spremnika vode: osam litara
Spremnik uklonjiv radi laka punjenja
Prikaz stanja vode
Ugrađen filtracijski sustav vode
Ugrađene ručke sa strane za transport i vuču
U stražnjem dijelu ugrađen filter prašine
Funkcija štednje energije
Punjenje: 230 V, 50 Hz
Dimenzije i tehnički detalji
38,8 x 81,5 x 29,5 cm (Š x V x D)
Dužina kabla: oko 1,5 m
Težina: oko 7 kg
Sadržaj paketa
1 x uređaj
1 x daljinski upravljač
2 x hladni paketić
Upute za korištenje

Specifikacije
Proizvođač OneConcept
Kratki opis Rashlađivač zraka 4 u 1, snaga: 65 W, daljinski upravljač, 8L spremnik vode, za prostore do 50 m2, LED zaslon.
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.