Remnant 2 PS5

Šifra
3202112182
Kataloški broj
R2PS5
49,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
49,99 EUR

OPIS PROIZVODA
REMNANT II je nastavak najprodavanije igre REMNANT: FROM THE ASHES koja suprotstavlja preživjele čovječanstva novim smrtonosnim stvorenjima i bogolikim šefovima u zastrašujućim svjetovima. Igrajte solo ili u suradnji s još dva prijatelja da istražite dubine nepoznatog i spriječite zlo da uništi samu stvarnost. Da bi uspjeli, igrači će se morati osloniti na vlastite vještine i vještine svog tima kako bi prevladali najteže izazove i spriječili izumiranje čovječanstva.
Intenzivno iskustvo borbe s ostacima
Mješavina metodične i frenetične borbe na daljinu/blizanske borbe s lukavim neprijateljima i velikim borbama s šefovima. Odaberite određenu opremu i oružje kako biste ih optimizirali za različite biome i bitke koje dolaze. Šefovi će dovesti igrače visoke razine da se udruže kako bi prevladali izazov i pokušali dobiti najveće nagrade.
Novi svjetovi za istraživanje
Igrači mogu putovati sami ili s prijateljima kao tim kroz čudne nove svjetove i izvan njih, preplavljeni mitskim stvorenjima i smrtonosnim neprijateljima dok pokušavaju preživjeti. Postoji više svjetova za istraživanje s različitim vrstama bića, oružja i predmeta. Iskoristite i nadogradite otkrivene predmete kako biste se suočili s težim izazovima.
Beskrajna replayability
Razgranate linije zadataka, nadogradnje, izrada i nagrade za plijen testirat će odlučnost čak i najtvrdokornijih igrača u dinamički generiranim tamnicama i područjima. Prolazi će se činiti izazovnim, raznolikim i isplativim dok igrači budu uspjevali protiv nepopustljivih izgleda. Različite priče isprepletene su kroz različite svjetove, potičući na istraživanje i višestruka ponovna posjeta.

Specifikacije
Proizvođač THQ
Kratki opis Shooter, PEGI 18+, 2023, PS5, THQ
Maksimalni broj rata 36
Žanr Shooter
Dobna granica 18+
Sezona igre 2023
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.