RIDE 5 - Day One Edition PS5

Šifra
3202112186
Kataloški broj
R5D1EPS5
79,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
79,99 EUR
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

OPIS PROIZVODA
GDJE JE KOTAČ, IMA I PUT
Sada svoju strast prema 2 kotača možete pretvoriti u pobjedu. Bez obzira na vašu početnu razinu vještine, naučite kako svladati igru ​​s novim pomagalima za vožnju temeljenim na umjetnoj inteligenciji za kontrolu kočnica, skretanja, upravljanja, gasa kako biste usavršili svoj stil i oslobodili svoj puni potencijal!
STAVITE SVOJE IME NA KARTU
Tražite slavu i uspjeh? Testirajte se na uzbudljivim stazama i suočite se s vatrenim suparnicima vođeni našom naprednom umjetnom inteligencijom. Pridružite se lokalnim natjecanjima, posvećenim događajima, skupljajte kredite za nadogradnju svoje opreme i penjite se na ljestvici kako biste ostvarili svoje snove o slavi.
ZABAVA DOLAZI U RAZLIČITIM OBLICIMA
Bilo da se utrkujete iz zabave ili se natječete na višoj razini, RIDE 5 ima savršen izazov za vas. Testirajte svoju snagu u načinu izdržljivosti, pronađite protivnike diljem svijeta uz cross-play i udvostručite zabavu s dvobojima u načinu podijeljenog zaslona.
NAJBOLJA VOŽNJA IKAD
Više motocikala, više staza: Ride 5 sadrži najširu zbirku motocikala i zapanjujućih staza diljem svijeta, na stvarnim i originalnim lokacijama. Pronađite bicikl kakav ste oduvijek željeli i vozite ga!
STILSKA PRAVILA
Budite zapaženi svježim i originalnim izgledom! Stvorite jedinstvene livreje za svoj motocikl i odjeću za svog vozača pomoću moćnih grafičkih uređivača. A zatim podijelite svoje kreacije sa zajednicom, čak i na različitim platformama.

Specifikacije
Proizvođač Milestone S.r.l
Kratki opis Vožnje, PEGI 3+, 2023, PS5, Milestone
Maksimalni broj rata 36
Žanr Vožnje
Dobna granica 3+
Sezona igre 2023
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.