Ring Fit Adventure Switch

Šifra
3203060036
Kataloški broj
RFAS
90,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
90,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Istražite fantastični pustolovni svijet kako biste pobijedili zmaja bodybuildera i njegove miljenike pomoću vježbi iz stvarnog života!
Prelazite ravnice obrasle travom trčeći na mjestu, napadajte neprijatelje potiskom iznad ramena i napunite svoj mjerač zdravlja zauzimanjem nekoliko poza joge. Dva nova pribora, Ring-Con™ i remen za noge, mjere vaše radnje u stvarnom svijetu i pomažu ih pretvoriti u pokrete u igri. S dodatnim mini igrama i prilagodljivim rutinama vježbanja, Ring Fit Adventure odličan je bijeg za igrače svih razina vještina i rasporeda.


U avanturističkom načinu rada porazite neprijatelje napadima temeljenim na vježbama iz stvarnog svijeta dok prolazite preko više od 100 razina u preko 20 svjetova. Dok budete prolazili kroz svaku razinu (i možda se oznojili), zaradit ćete bodove iskustva. Između borbi možete se susresti s nekim neobičnim načinima prijevoza poput lansirnih rampi na čučanj. Zatim provucite Ring-Con i remen za noge i odaberite između nekoliko mini igara: razbijajte kutije naletima zraka, izrađujte keramiku čučnjevima i više.


Istražite golemi svijet mašte i porazite neprijatelje koristeći vježbe iz stvarnog života Jog, Sprint i visoka koljena kroz više od 100 razina u više od 20 svjetova
Kontrolirajte pokrete u igri s novim priborom Ring-Con™ i remenom za noge.
Igrajte dugotrajnu avanturu ili kraće mini igre prikladne za većinu razina vještina i rasporeda.
Provjerite svoj procijenjeni puls pomoću ugrađenog IR senzora kretanja.

Specifikacije
Proizvođač Nintendo
Kratki opis Ring Fit Adventure Switch
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.