Rise of the Ronin PS5

Šifra
3202112240
Kataloški broj
1000042879
79,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
79,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

OPIS PROIZVODA
Japan, 1863.  
Nakon tri stoljeća represivne vladavine Šogunata Tokugawa, Crni brodovi Zapada napadaju granice i zemlja pada u stanje nemira. Usred kaosa uzrokovanog ratom, bolešću i političkim nemirima, bezimeni ratnik sam kuje svoj put pritom držeći sudbinu samoga Japana u svojim rukama. 


Oblikovanje dinamične priče 
Kao ratnik bez gospodara, Ronin, tvoja je sudbina u tvojim rukama. Pogledaj kako se priča razvija na različite načine, ovisno o svojim izborima i likovima s kojima se udružiš na putu. Suoči se s kritičnim odlukama na svojoj misiji, poput toga hoćeš li ubiti ili zaštititi ključne osobe, te oblikuj tijek povijesti kroz bogat sustav s više izbora.  


Uključi se u duboku pristupačnu borbu 
Rise of the Ronin dolazi nam od veterana programera videoigara Nioh i Ninja Gaiden, a nudi duboku zaokupljajuću, ali i pristupačnu borbu sa slojevima složenosti prikladnim za sve stilove igre. Suoči se sa svojim neprijateljima izborom oružja za izravnu borbu ili se bori izdaleka autentičnim vatrenim oružjem iz pripadajućeg razdoblja. 


Istraži svijet nadahnut poviješću 
Razdoblje Bakumatsu najavljuje kraj šogunata jer počinje nova era te sukob Istoka i Zapada. Doživi ovu kulturnu revoluciju u otvorenom svijetu u kojem ćeš susresti ključne figure koje će oblikovati tijek povijesti i obične građane koji traže svjetlo vodilju u tami. 


 

Specifikacije
Proizvođač Sony
Kratki opis Akcija/avantura, PEGI 18+, 2024, PS5, Sony
Maksimalni broj rata 36
Žanr Akcija/avantura
Dobna granica 18+
Sezona igre 2024
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.