Roštilj Klarstein Steaklette raclette

Šifra
3408048072
Kataloški broj
10028449
96,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
96,00 EUR

OPIS PROIZVODA
S raclette roštiljem Steaklette proizvođača Klarstein svoje ćete proslave s obitelji ili prijateljima pretvoriti u zabavan kulinarski doživljaj. Na roštilju je moguće pripremati jelo za čak osam osoba istodobno. Prema svojem ukusu i mašti napunite raclette tavice i ispecite slasne namirnice uz maksimalnu izvedbu od 1500 watta. Svaki gost može odabrati to što mu prija i što voli. Dovoljno je na stol položiti razne namirnice i zabava može početi.
Prednost je ovoga roštilja ploča od prirodnog kamena koja omogućuje pečenje mesa, povrća ili plodova mora bez uporabe masti. Učinkovito grijaće tijelo snage 1500 watta osigurava brzo i jednostavno zagrijavanje ploče. Više se ne morate bojati toga da ćete izgrepsti površinu - na kamenoj ploči možete rezati namirnice, a ploča se neće oštetiti. Pečenje na kamenoj ploči jamči zadržavanje okusa svih namirnica, usto ploča ostaje vruća dugo nakon isključivanja uređaja, čime možete uštedjeti električnu energiju.
Temperatura se može bezstupanjski namjestiti okretnim regulatorom, LED lampa koja pokazuje stanje informira o radu uređaja. Okrugao dizajn uređaja ne samo da je privlačan, nego povećava i ugodnu bliskost i zajedništvo u krugu najbližih. Raclette tavice, zahvaljujući njihovu neprianjajućem sloju, lako se čiste.


SPECIFIKACIJE:
Tavice presvučene neprianjajućim slojem
Robusna ploča od prirodnog kamena
Ploča nakon isključenja ostaje dugo vruća (ušteda el. energije)
ON/OFF prekidač na prednjoj strani
Punjenje: 220 - 240 V, 50/60 Hz
Dimenzije uređaja (bez ploče za roštiljanje): 45,5 x 12 x 29,5 cm (Š x V x D)
Dimenzije tavica: 8 x 2 x 8,5 cm (Š x V x D)
Težina uređaja (bez ploča i tavica): oko 1,8 kg
Težina ploče od prirodnog kamena: oko 4,2 kg
Težina jedne tavice: oko 60 g

Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Raclette roštilj s granitnom pločom, snaga: 1500 W, za 8 osoba.
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 1500
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.