Roštilj Oneconcept GQ5 Beef Butler

Šifra
3408048081
Kataloški broj
10021771
171,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
171,00 EUR

OneConcept GQ5 Beef Butler je ozbiljan ugljen roštilj koji daje jelu fini dimljeni okus. Beef Butler može se koristiti u tri različite razine za izravno i neizravno kuhanje. S poklopcem zatvorenim, Beef Butler će zadimiti hranu. Četiri oduška zraka mogu se pojedinačno otvoriti ili zatvoriti u cilju kontrole procesa dimljenja, prema vašem osobnom ukusu. Držač ugljena je uvijek vidljiv, omogućujući vam da pratiti i prilagodite izgaranje. Roštilj ima dvije prostrane drvene police za skladištenje mesa s roštilja i posuđa. Velika prednja ploča može biti sklopljena po potrebi. Unatoč svojoj veličini, uređaj je vrlo lako premještati. Zahvaljujući ručki i kotačima, lako ga je gurati čak i na neravnom terenu. OneConcept GQ5 Beef Butler donosi okus dimljenog roštilja u vaš dom!

Specifikacije
Roštilj stalak sa sustavom poluge
Pristup do donje rešetke kroz poklopac na središnjoj rešetki
Drvena ručka na poluzi za odušak
Odvojivi filter ugljena
Dimenzije i tehnički detalji
Približno 100 x 95 x 55 cm
Težina: 19 kg

Specifikacije
Proizvođač OneConcept
Kratki opis Roštilj na ugljen, za dimljenje, 4 oduška zraka, 2 prostrane drvene police, 3 različite razine za izravno i neizravno kuhanje.
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.