SCOSCHE 3-u-1 univerzalni nosač za auto:ventilacija/staklo/ploča

Šifra
3008020063
Kataloški broj
HDVM
22,99 EUR
Plaćanje do 24 rate
22,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

SCOSCHE 3-u-1 univerzalni nosač za auto:ventilacija/staklo/ploča
Brzo, praktično i bez upotrebe ruku; Scosche HDVM 3-u-1 univerzalni sustav za montažu savršen je za praktičnu montažu vašeg pametnog telefona u vašem domu ili uredu ili na ventilacijski otvor, kontrolnu ploču ili prozor vašeg vozila. StickGrip usisna baza za snažno držanje olakšava premještanje nosača iz automobila u automobil, od automobila do kuće, automobila u ured ili za korištenje gdje god imate ravnu, teksturiranu površinu. Odvojiva kopča za ventilaciju savršeno je rješenje za vožnju bez ruku s vašim pametnim telefonom ili GPS uređajem i olakšava prebacivanje nosača s jednog vozila na drugo. Spojke za ventilaciju pričvršćuju se na male i velike lamele. Dizajn od 360 stupnjeva omogućuje vam besprijekornu rotaciju između portretne i pejzažne orijentacije u trenu. Osiguravanje uređaja je jednostavno: samo ga stavite između podesivih krakova i čvrsto ga zaključajte. Ruke se prilagođavaju bilo kojem uređaju, širine do 3,5 inča. Sada je zakon u mnogim državama da morate imati svoj pametni telefon montiran u vozilo dok vozite.

Specifikacije
Proizvođač SCOSCHE
Kratki opis StickGrip usisna baza,Odvojiva kopča za ventilaciju, Spojke za ventilaciju pričvršćuju se na male i velike lamele,Dizajn od 360 stupnjeva,Ruke se prilagođavaju bilo kojem uređaju, širine do 3,5 inča.
Maksimalni broj rata 24
Za brand Univerzalni
Za model Univerzalni
Jamstvo 1 Godina

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.