SCOSCHE GRAVITYDROP 3-u-1 komplet za montažu u auto ventilacija/staklo/ploča

Šifra
3008020064
Kataloški broj
GHVWD
26,99 EUR
Plaćanje do 24 rate
26,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

SCOSCHE GRAVITYDROP 3-u-1 komplet za montažu u auto ventilacija/staklo/ploča
Scosche GHVWD GRAVITYDROP 3-u-1 univerzalni komplet za montažu savršen je za praktično postavljanje vašeg pametnog telefona ili mobilnog uređaja u automobilu, kući ili uredu. Nosač usisne čašice izvrsno funkcionira na prozorima ili za korištenje na instrument tabli vašeg vozila ili bilo kojoj ravnoj, teksturiranoj površini. Donje podnožja StickGrip je za višekratnu upotrebu što olakšava premještanje s jednog mjesta na drugo. Spojite uklonjive kopče za ventilaciju pomoću kuke s T-urezom na nosač, a zatim ih pričvrstite na male ili velike lamele. Uklonjive kopče za ventilaciju olakšavaju prebacivanje nosača s jednog vozila na drugo. Osiguravanje uređaja je jednostavno: samo postavite svoj pametni telefon na donje noge i nježno gurnite uređaj prema dolje kako biste aktivirali podesive ruke za zatvaranje koje se automatski uvlače. Da biste izvadili telefon iz držača, samo ga lagano povucite prema gore kako biste oslobodili ruke. Ruke se prilagođavaju bilo kojem uređaju, širine do 3,5 inča. Dizajn od 360 stupnjeva omogućuje vam besprijekornu rotaciju između portretne i pejzažne orijentacije u trenu.

Specifikacije
Proizvođač SCOSCHE
Kratki opis Nosač usisne čašice izvrsno funkcionira na prozorima ili za korištenje na instrument tabli vašeg vozila ili bilo kojoj ravnoj, teksturiranoj površini. Donje podnožja StickGrip je za višekratnu upotrebu što olakšava premještanje s jednog mjesta na drugo, Uklonjive kopče za ventilaciju olakšavaju prebacivanje nosača s jednog vozila na drugo, Ruke se prilagođavaju bilo kojem uređaju, širine do 3,5 inča. Dizajn od 360 stupnjeva
Maksimalni broj rata 24
Za brand Univerzalni
Za model Univerzalni
Jamstvo 1 Godina

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.