SCOSCHE HANDLEIT nosač za bicikl na upravljaču s univerzalnim držačem

Šifra
3008020065
Kataloški broj
HFBM01-SP
34,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
34,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
SCOSCHE HANDLEIT nosač za bicikl na upravljaču s univerzalnim držačem

Scosche HFBM01 Handleit savršen je za postavljanje vašeg pametnog telefona na bicikl tijekom vožnje stazom ili blizu oceana. Jednostavna instalacija: samo postavite stezaljku oko upravljača i zategnite vijak. Da biste uklonili nosač, samo otpustite vijak. Neklizajuća podloga na krakovima držača drži vaš uređaj čvrsto na svom mjestu. Učvršćivanje uređaja u držač je jednostavno: samo ga postavite između podesivih krakova i čvrsto ga zaključajte na mjestu. Da biste uklonili svoj uređaj, samo pritisnite gumb za otpuštanje bočne potpore na stražnjoj strani držača kako biste otvorili potporne ruke i brzo uklonili telefon. Donje potporne noge zakreću se iz ravnine s držačem do oko 90 stupnjeva za dodatnu potporu. Stezaljka za brzo otpuštanje omogućuje vam da uklonite držač s postolja za montažu, tako da držač možete ponijeti sa sobom. U držač se može smjestiti bilo koji uređaj, uključujući Apple iPhone, iPod ili Samsung Galaxy, širine do 4 inča. Uključene dodatne gumene trake daju dodatnu sigurnost tijekom agresivne vožnje. 

LAGANO ZA UGRADNJU: Samo postavite držač stezaljke oko upravljača bicikla i zategnite vijak. Nisu potrebni alati.
Specifikacije
Proizvođač SCOSCHE
Kratki opis Jednostavna instalacija,Neklizajuća podloga na krakovima držača,Donje potporne noge zakreću se iz ravnine s držačem do oko 90 stupnjeva za dodatnu potporu, za uređaje širine do 4 inča,Uključene dodatne gumene trake
Maksimalni broj rata 24
Za brand Univerzalni
Za model Univerzalni
Jamstvo 1 Godina

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.