SCOSCHE MagicMount 2-u-1 univerzalni magnetni nosač za auto ventilacija/ploča

Šifra
3008020067
Kataloški broj
MAGDV-XTSP1
32,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
32,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
SCOSCHE MagicMount 2-u-1 univerzalni magnetni nosač za auto ventilacija/ploča

Brzo, praktično i bez upotrebe ruku; MagicMount™ je magnetski sustav za montažu za praktičnu montažu vašeg pametnog telefona i drugih mobilnih uređaja na ventilacijski otvor vašeg vozila za vožnju bez ruku ili za montažu vaših uređaja na bilo koju ravnu površinu u vašem automobilu, domu ili uredu. Koristite ljepilo za sigurno pričvršćivanje baze na gotovo svaku ravnu površinu u vašem automobilu, domu ili uredu. Osim toga, možete ukloniti prikladni nosač za ventilaciju s baze i ponijeti ga sa sobom da ga montirate na svoje vozilo ili kada putujete. Njegov dizajn bez postolja eliminira potrebu za zatezanjem oko vašeg uređaja, samo zadržite uređaj blizu magnetske površine i on će se odmah sigurno zaključati na mjestu. Ovaj praktični nosač za ventilaciju pričvršćuje se i na male i na velike lamele. Scosche nosač za ventilaciju može se brzo primijeniti i daje vam magnetsku vezu od 360 stupnjeva za neprimjetno rotiranje između portretne i pejzažne orijentacije u trenu. Potpuna bežična kompatibilnost: s ispravnim postavljanjem MagicPlate™ na vaš iPhone, Android pametni telefon ili druge Qi-kompatibilne uređaje bez ikakvih smetnji s vašim postojećim bežičnim punjačem. MagicMount™ MAGDV 2-u-1 sustav za montažu čini ovaj nosač savršenim za ljude koji koriste svoj telefon tijekom putovanja, u iznajmljenim automobilima ili hotelima osim u vlastitom domu i/ili automobilu.

 

SVESTRANO: 2-u-1 nosač se može koristiti na raznim površinama automobila, kuće ili ureda. Odvojivi magnetni nosač za ventilaciju može se koristiti za jednostavnu zamjenu na različite ventilacijske otvore vozila.

 

SIGURNO: Sigurno i brzo pričvrstite mobilni uređaj na gotovo svaku ravnu površinu jakim ljepilom za automobile ili upotrijebite priloženi nosač za ventilaciju.

 

SNAŽNI MAGNETI: Ekstra snažni neodimijski magneti osiguravaju sigurno držanje vaših uređaja i 100% su sigurni za mobilne uređaje.

 

PRAKTIČNO: Integrirana kopča za kabel pričvršćuje kabel za punjenje na nosač, a otvoreni dizajn bez postolja omogućuje sigurnu, jednostavnu upotrebu uređaja jednom rukom i pristup svim kontrolama i priključcima.

 

BEŽIČNO KOMPATIBILNO: S pravilnim postavljanjem ploče magneti neće ometati Qi telefone za bežično punjenje.

 

TO JE ZAKON: Mnoge države imaju zakon koji zahtijeva da telefoni vozača budu postavljeni u vozilo dok su u upotrebi. Naši nosači sigurno drže vaš telefon za jednostavan rad jednom rukom ili bez ruku. Provjerite svoje lokalne zakone.

 

POSTOLJE: Koristite svoj nosač za ventilaciju kao stalak na stolovima ili noćnim ormarićima.

 
Specifikacije
Proizvođač SCOSCHE
Kratki opis 2-u-1 nosač se može koristiti na raznim površinama automobila, kuće ili ureda,Odvojivi magnetni nosač za ventilaciju,Integrirana kopča za kabel pričvršćuje kabel za punjenje na nosač
Maksimalni broj rata 24
Za brand Univerzalni
Za model Univerzalni
Jamstvo 1 Godina

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.