SCOSCHE MagicMount Magnetic univerzalni magnetni nosač za auto vakum

Šifra
3008020068
Kataloški broj
MAGWSM2
29,99 EUR
Plaćanje do 24 rate
29,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
SCOSCHE MagicMount Magnetic univerzalni magnetni nosač za auto vakum

Brzo, praktično i bez upotrebe ruku; MagicMount™ je novi magnetski sustav za montažu za praktičnu montažu vašeg pametnog telefona i uređaja na nadzornu ploču ili vjetrobransko staklo u vašem automobilu, kamionu, brodu ili RV-u. Zaključajte svoj pametni uređaj na mjestu pomoću Scosche StickGrip usisnog nosača s podesivim kutom u 4 osi s zaključavanjem za optimalno gledanje s bilo kojeg sjedala. Integrirana kopča za kabel omogućuje vam da uredno spojite svoje kabele na stražnju stranu nosača, držeći kabele izvan puta. Njegov dizajn bez postolja eliminira potrebu za zatezanjem oko vašeg uređaja, samo zadržite uređaj blizu magnetske površine i on će se odmah sigurno zaključati na mjestu. Ovi snažni N35 neodimijski magneti drže vaš telefon i uređaj na sigurnom mjestu čak i na najneravnijim cestama i 100% su sigurni za sve moderne pametne telefone i uređaje. Nosač niskog profila sigurno se pričvršćuje na vašu nadzornu ploču pomoću StickGrip usisne baze i može prianjati na vaše vjetrobransko staklo, prozore, kuhinjske ploče i mnoge druge neporozne površine. Jednostavna instalacija i demontaža omogućuje vam da ga ponesete gdje god vam je potreban telefon i da ga najviše montirate.

 

SVESTRANO: Sigurno i brzo pričvrstite mobilni uređaj na razne površine automobila, kuće ili ureda.

 

SIGURNO: StickGrip™ materijal na bazi vakuumske čašice pruža snažno, sigurno držanje na ploči, prozorima, radnim pločama, stolovima, stolovima i drugim površinama.

 

SNAŽNI MAGNETI: Ekstra snažni neodimijski magneti osiguravaju sigurno prianjanje vašim uređajima i 100% su sigurni za mobilne uređaje.

 

OPTIMALNI KUT GLEDANJA: 4-osna, 360 stupnjeva podesiva glava s poboljšanom mekom gumom za zaključavanje za sigurno pozicioniranje i optimalno gledanje iz gotovo bilo kojeg kuta.

 

PRAKTIČNO: Integrirana kopča za kabel pričvršćuje kabel za punjenje na nosač, a otvoreni dizajn bez postolja omogućuje sigurnu, jednostavnu upotrebu uređaja jednom rukom i pristup svim kontrolama i priključcima.
Specifikacije
Proizvođač SCOSCHE
Kratki opis StickGrip™ materijal na bazi vakuumske čašice,Ekstra snažni neodimijski magneti,4-osna, 360 stupnjeva podesiva glava s poboljšanom mekom gumom,Integrirana kopča za kabel
Maksimalni broj rata 24
Za brand Univerzalni
Za model Univerzalni
Jamstvo 1 Godina

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.