SCOSCHE MagicMount Magnetic univerzalni magnetni nosač za auto ventilacija

Šifra
3008020069
Kataloški broj
MAGVM2
22,99 EUR
Plaćanje do 24 rate
22,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
SCOSCHE MagicMount Magnetic univerzalni magnetni nosač za auto ventilacija

Brzo, praktično i bez upotrebe ruku; MagicMount™ je novi magnetski sustav montaže za praktično postavljanje vašeg pametnog telefona i uređaja na ventilacijske otvore vašeg vozila za vožnju bez ruku. Njegov dizajn bez postolja eliminira potrebu za zatezanjem oko vašeg uređaja, samo zadržite uređaj blizu magnetske površine i on će se odmah sigurno zaključati na mjestu. Ovaj praktični nosač za ventilaciju savršeno je rješenje za vožnju bez upotrebe ruku s vašim GPS-om ili mobilnim uređajem i pričvršćuje se na male i velike rešetke. Potpuna bežična kompatibilnost: s ispravnim postavljanjem MagicPlate™ na vaš iPhone, Android pametni telefon ili druge Qi-kompatibilne uređaje bez ikakvih smetnji s vašim postojećim bežičnim punjačem. Scosche nosač za ventilaciju može se brzo postaviti na vaše vozilo, a magnetska veza omogućuje vam da u tren oka rotirate između portretne i pejzažne orijentacije. Ovaj nosač za ventilaciju također možete koristiti kao stalak na stolovima, odličan je za putovanja zrakoplovom i noćne ormariće!

 

Kratki opis

PRIJENOSNO: Izvrsno za premještanje s automobila na automobil, putovanja ili iznajmljivanje automobila.

 

SIGURNO: Sigurno i brzo pričvrstite mobilni uređaj na bilo koju vrstu otvora - vodoravni, okomiti, pod kutom i kružni.

 

SNAŽNI MAGNETI: Ekstra snažni neodimijski magneti osiguravaju sigurno prianjanje vašim uređajima i 100% su sigurni za mobilne uređaje.

 

POSTOLJE: Koristite svoj nosač za ventilaciju kao stalak na stolovima ili noćnim ormarićima.

 

PRAKTIČNO: Integrirana kopča za kabel pričvršćuje kabel za punjenje na nosač, a otvoreni dizajn bez postolja omogućuje sigurnu, jednostavnu upotrebu uređaja jednom rukom i pristup svim kontrolama i priključcima.
Specifikacije
Proizvođač SCOSCHE
Kratki opis Sigurno i brzo pričvrstite mobilni uređaj na bilo koju vrstu otvora - vodoravni, okomiti, pod kutom i kružni, Ekstra snažni neodimijski magneti,Integrirana kopča za kabel
Maksimalni broj rata 24
Za brand Univerzalni
Za model Univerzalni
Jamstvo 1 Godina

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.