SCOSCHE MagicMount Pro univerzalni magnetni nosač za pametni telefon ploča

Šifra
3008020071
Kataloški broj
MPD-XTSP1
32,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
32,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
SCOSCHE MagicMount Pro univerzalni magnetni nosač za pametni telefon ploča

Scosche MPD-XTPP1 MagicMount Pro magnetski montira vaš pametni telefon na kontrolnu ploču ili bilo koju ravnu površinu u vašem automobilu, domu ili uredu. Nosač uključuje dvije univerzalne MagicPlates ploče; jedna pravokutna ploča i jedna okrugla ploča. Okrugla ploča je dizajnirana da bude kompatibilna s ORIGINALNIM PopSockets® ručkom; samo otvorite poklopac, stavite ploču unutra i ponovno postavite poklopac i magnetski se povežite s bilo kojim MagicMountom. Dizajn bez postolja eliminira potrebu za zatezanjem oko vašeg uređaja, samo zadržite uređaj blizu magnetske površine i on će se odmah sigurno zaključati na mjestu. Nosač ima 4-osni, 360 stupnjeva podesivi kuglasti zglob s bravom za optimalno gledanje s bilo kojeg sjedala. Integrirane kopče za kabele omogućuju vam da uredno spojite svoje kabele na stražnju stranu nosača, držeći kabele dalje od puta. Ovi snažni N50 neodimijski magneti su 30% jači od originalnog MagicMount™ i još uvijek su 100% sigurni za moderne pametne telefone i druge mobilne uređaje. Niskoprofilni nosač sigurno se pričvršćuje na vašu površinu pomoću ljepila za automobile osiguravajući optimalnu snagu držanja. Pro držač uključuje izmjenjive ukrasne prstenove koji će upotpuniti vaše vozilo ili ured. To je bežično punjenje kompatibilno s odgovarajućim MagicPlate™ položajem na vašem iPhoneu, Android pametnom telefonu ili drugim Qi kompatibilnim uređajima bez ikakvih smetnji s vašim postojećim bežičnim punjačem. PopSockets® je registrirani zaštitni znak PopSockets® LLC koji nije povezan sa Scoscheom i ne podržava upotrebu PopSockets® ručki sa Scosche proizvodima. To može dovesti do oštećenja ručke i/ili smanjene funkcionalnosti.

 

SVESTRANO I SIGURNO: Sigurno i brzo pričvrstite mobilni uređaj na gotovo svaku čvrstu i ravnu površinu pomoću jakog ljepila za automobile.

 

KOMPATIBILAN S ORIGINALNIM PopSockets® Gripom: Ne samo da će ovaj nosač funkcionirati s bilo kojim pametnim telefonom, okrugli MagicPlate je dizajniran tako da stane unutar ORIGINALNE PopSockets® kape za držanje kako bi rukohvat bio kompatibilan s bilo kojim MagicMountom.

 

NAJJAČI MAGNETI: Ekstra snažni neodimijski magneti od rijetkih zemalja 30% su jači magneti od naših standardnih MagicMounts i 100% sigurni su za mobilne uređaje.

 

PRAKTIČNO S OPTIMALNIM POGLEDOM: Integrirana kopča za kabel pričvršćuje kabel za punjenje na nosač, a otvoreni dizajn bez postolja omogućuje sigurnu upotrebu uređaja jednom rukom. Postavite 4-osnu glavu od 360 stupnjeva u siguran položaj za željeni pogled.

 

PRILAGODLJIV: Prilagodite izgled nosača s 2 izmjenjiva prstena (crni i srebrni).

 

UKLJUČENO U PAKET: (1) nosač, (1) pravokutni MagicPlate, (2) okrugle MagicPlate, (1) izmjenjivi ukrasni prstenovi, (2) zaštitne folije, (2) maramice za čišćenje alkoholom i (1) korisnički priručnik.

 

BEŽIČNO KOMPATIBILNO: Neće ometati Qi telefone za bežično punjenje s ispravnim postavljanjem ploče.
Specifikacije
Proizvođač SCOSCHE
Kratki opis Ekstra snažni neodimijski magneti, Integrirana kopča za kabel, 4-osna glava od 360 stupnjeva,2 izmjenjiva prstena (crni i srebrni)
Maksimalni broj rata 24
Za brand Univerzalni
Za model Univerzalni
Jamstvo 1 Godina

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.