SCOSCHE MagicMount Pro za auto magnetski nosač za telefon ventilacija

Šifra
3008020072
Kataloški broj
MPVA
32,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
32,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
SCOSCHE MagicMount Pro za auto magnetski nosač za telefon ventilacija

Brzo, praktično i bez upotrebe ruku; MagicMount™ Pro je novi moćni magnetski sustav za montažu za praktično postavljanje vašeg pametnog telefona i uređaja na ventilacijske otvore vašeg vozila za vožnju bez ruku. Njegov dizajn bez postolja eliminira potrebu za zatezanjem oko vašeg uređaja, samo zadržite uređaj blizu magnetske površine i on će se odmah sigurno zaključati na mjestu. Ovaj praktični nosač za ventilaciju savršeno je rješenje za vožnju bez upotrebe ruku s vašim GPS-om ili mobilnim uređajem i pričvršćuje se na male i velike rešetke. Scosche nosač za ventilaciju može se brzo postaviti u vaše vozilo, a magnetska veza omogućuje vam da u tren oka rotirate između portretne i pejzažne orijentacije. Potpuna bežična kompatibilnost: s ispravnim postavljanjem MagicPlate™ na vaš iPhone, Android pametni telefon ili druge Qi kompatibilne uređaje bez ikakvih smetnji s vašim postojećim bežičnim punjačem. Također možete koristiti ovaj nosač za ventilaciju kao stalak na stolovima, odličan je za putovanja zrakoplovom i noćne ormariće! Scosche Pro nosač uključuje izmjenjive ukrasne prstenove koji upotpunjuju unutrašnjost vašeg vozila.

 

PRIJENOSNO I SIGURNO: Izvrsno za premještanje s automobila na automobil, putovanja ili iznajmljivanje automobila. Sigurno i brzo pričvrstite mobilni uređaj na bilo koju vrstu ventilacijskog otvora - vodoravnu, okomitu, kutnu i kružnu.

 

NAJJAČI MAGNETI: Ekstra moćni neodimijski magneti od rijetkih zemalja 30% jači su magneti od naših standardnih MagicMounts i 100% sigurni za mobilne uređaje.

 

PRAKTIČNO: Integrirana kopča za kabel pričvršćuje kabel za punjenje na nosač, a otvoreni dizajn bez postolja omogućuje sigurnu, jednostavnu upotrebu uređaja jednom rukom i pristup svim kontrolama i priključcima.

 

BEŽIČNO KOMPATIBILNO: S pravilnim postavljanjem ploče magneti neće ometati Qi telefone za bežično punjenje.

 

PRILAGODLJIV: Prilagodite izgled nosača s 2 izmjenjiva prstena (crni i srebrni).

 

UKLJUČENO U PAKET: (1) Montaža za ventilaciju, (2) Izmjenjivi ukrasni prstenovi, (2) MagicPlates, (2) Zaštitna folija, (1) Alkoholna maramica za čišćenje i (1) Korisnički priručnik.
Specifikacije
Proizvođač SCOSCHE
Kratki opis Izvrsno za premještanje s automobila na automobil, putovanja ili iznajmljivanje automobila,Sigurno i brzo pričvrstite mobilni uređaj na bilo koju vrstu ventilacijskog otvora - vodoravnu, okomitu, kutnu i kružnu
Maksimalni broj rata 24
Za brand Univerzalni
Za model Univerzalni
Jamstvo 1 Godina

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.