SCOSCHE MagicMount univerzalni magnetni nosač za auto staklo/ploča vakum

Šifra
3008020073
Kataloški broj
MAGWDM
29,99 EUR
Plaćanje do 24 rate
29,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
SCOSCHE MagicMount univerzalni magnetni nosač za auto staklo/ploča vakum

Brzo, praktično i bez upotrebe ruku; MagicMount™ je magnetski sustav za montažu za praktičnu montažu vašeg mobitela i drugih mobilnih uređaja na vjetrobran ili nadzornu ploču za idealnu vožnju bez ruku. Može se sigurno nanijeti pomoću ljepila za automobile i usisne baze StickGrip™ na bilo koju ravnu površinu u vašem automobilu, čamcu, kamionu, kamp-prikolu ili u vašem domu ili uredu koji najčešće koristite svoj uređaj. Njegov dizajn bez postolja eliminira potrebu za zatezanjem oko vašeg uređaja, samo zadržite svoj uređaj blizu magnetskog držača za površinsku montažu i odmah ga sigurno zaključajte na mjestu. Snažni neodimijski magneti N35 drže vaš telefon i uređaj na sigurnom mjestu u blizini držača čak i na najkvalitetnijim cestama i 100% sigurni su za mobitele i druge mobilne uređaje. Magnetska veza omogućuje vam neometano rotiranje između portretne i pejzažne orijentacije u trenu. Uključuje zaštitnu foliju za jednostavnu montažu i uklanjanje metalnih ploča bez oštećenja telefona. Koristite fleksibilni vrat kako biste savršeno pozicionirali prikaz uređaja tijekom razgovora, navigacije ili čak puštanja glazbe!

 

SVESTRANO: Sigurno i brzo pričvrstite mobilni uređaj na razne površine automobila, kuće ili ureda.

 

SIGURNO: StickGrip™ materijal na podnožju za montažu usisne čašice plus ljepljivi disk za montažu za automobile osigurava snažno, sigurno držanje na nadzornoj ploči, prozorima, radnim pločama, stolovima, stolovima i drugim površinama.

 

SNAŽNI MAGNETI: Ekstra snažni neodimijski magneti osiguravaju sigurno prianjanje vašim uređajima i 100% su sigurni za mobilne uređaje.

 

OPTIMALNI KUT GLEDANJA: 4-osna, 360 stupnjeva podesiva glava s poboljšanom mekom gumom za zaključavanje za sigurno pozicioniranje i optimalno gledanje iz gotovo bilo kojeg kuta.

 

PRAKTIČNO: Integrirana kopča za kabel pričvršćuje kabel za punjenje na nosač, a otvoreni dizajn bez postolja omogućuje sigurnu, jednostavnu upotrebu uređaja jednom rukom i pristup svim kontrolama i priključcima.

 

Specifikacije
Proizvođač SCOSCHE
Kratki opis Sigurno i brzo pričvrstite mobilni uređaj na razne površine automobila, kuće ili ureda,4-osna, 360 stupnjeva podesiva glava
Maksimalni broj rata 24
Za brand Univerzalni
Za model Univerzalni
Jamstvo 1 Godina

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.