SCOSCHE MagicMount zamjenske ploče za montažu uključuje 3 ploče i 2 štapića

Šifra
3008020076
Kataloški broj
MAGRKI
9,99 EUR
Plaćanje do 24 rate
9,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
SCOSCHE MagicMount zamjenske ploče za montažu uključuje 3 ploče i 2 štapića

MagicPlate je savršeno rješenje za zamjenske ploče za vaše MagicMount i MagicMount Pro nosače. Uz ovaj komplet dolazi jedna velika i dvije male MagicPlate, kao i dva tupfera za čišćenje. Velika ploča postavlja veće uređaje i pomaže osigurati sigurno držanje. Male paštete savršene su za male uređaje i uske prostore. Koristite priložene štapiće za čišćenje za čišćenje površina kako biste osigurali jak kontakt prije nanošenja ljepljivih jastučića. Instalirajte MagicPlate iza kućišta/poklopca baterije, na robusno kućište ili izravno na svoj uređaj.

 

KOMPATIBILNO SA MAGICMOUNT - Ove MagicPlates potpuno su kompatibilne sa svim Scosche MagicMount i MagicMount PRO sustavima. Mogu se koristiti kao zamjenske ili dodatne ploče za više uređaja.

 

VIŠE MOGUĆNOSTI UGRADNJE - Instalirajte MagicPlate iza kućišta/poklopca baterije, na robusno kućište ili izravno na svoj uređaj.

 

VIŠE UREĐAJA, JEDNA MONTAŽA: MagicPlate je također kompatibilan s iPhone XS Max, XS, XR, X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S9/S9+, Note 9, HTC 10, Google Pixel 1, 2, 3/XL i mnogo više uređaja.

 

KOMPLET UKLJUČUJE - (1) Veliku MagicPlate s ljepilom, (2) Male MagicPlate s ljepilom i (2) Obrise za čišćenje površina.

 

Specifikacije
Proizvođač SCOSCHE
Kratki opis Uz ovaj komplet dolazi jedna velika i dvije male MagicPlate, kao i dva tupfera za čišćenje, kompatibilne sa svim Scosche MagicMount i MagicMount PRO sustavima,Mogu se koristiti kao zamjenske ili dodatne ploče za više uređaja
Maksimalni broj rata 24
Za brand Univerzalni
Za model Univerzalni
Jamstvo 1 Godina

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.