SCOSCHE MagicMount™ univerzalni magnetni nosač za auto komandna ploča

Šifra
3008020079
Kataloški broj
MAGDM
22,99 EUR
Plaćanje do 24 rate
22,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
SCOSCHE MagicMount™ univerzalni magnetni nosač za auto komandna ploča

Brzo, praktično i bez upotrebe ruku; MagicMount™ je novi magnetski sustav za montažu za praktičnu montažu vašeg pametnog telefona i uređaja na nadzornu ploču u vašem automobilu, kamionu, brodu ili RV-u. Zaključajte svoj pametni uređaj na mjestu s ovim Scosche nosačem za instrument tablu s 4-osnim podesivim kutnim zglobnim vratom s bravom za montažu u portretnoj ili pejzažnoj orijentaciji za optimalno gledanje s bilo kojeg sjedala. Integrirana kopča za kabel omogućuje vam da uredno spojite svoje kabele na stražnju stranu nosača, držeći kabele dalje od puta. Njegov dizajn bez postolja eliminira potrebu za zatezanjem oko vašeg uređaja, samo zadržite uređaj blizu magnetske površine i on će se odmah sigurno zaključati na mjestu. Ovi snažni neodimijski magneti drže vaš telefon i uređaj sigurno na mjestu čak i na najneravnijim cestama i 100% su sigurni. Potpuna bežična kompatibilnost: s ispravnim postavljanjem MagicPlate™ na vaš iPhone, Android pametni telefon ili druge Qi-kompatibilne uređaje bez ikakvih smetnji s vašim postojećim bežičnim punjačem. Niskoprofilni nosač sigurno se pričvršćuje na vašu nadzornu ploču pomoću ljepila za automobile, osiguravajući optimalnu montažu. Magnetska veza omogućuje vam neometano rotiranje između portretne i pejzažne orijentacije u trenu.

 

SVESTRANO: Sigurno i brzo pričvrstite mobilni uređaj na razne površine automobila, kuće ili ureda.

 

SIGURNO: Sigurno i brzo pričvrstite mobilni uređaj na gotovo svaku ravnu i čvrstu površinu jakim ljepilom za automobile.

 

SNAŽNI MAGNETI: Ekstra snažni neodimijski magneti osiguravaju sigurno držanje vaših uređaja i 100% su sigurni za mobilne uređaje.

 

OPTIMALNI KUT GLEDANJA: 4-osna, 360 stupnjeva podesiva glava s poboljšanom mekom gumom za zaključavanje za sigurno pozicioniranje i optimalno gledanje iz gotovo bilo kojeg kuta.

 

PRAKTIČNO: Integrirana kopča za kabel pričvršćuje kabel za punjenje na nosač, a otvoreni dizajn bez postolja omogućuje sigurnu, jednostavnu upotrebu uređaja jednom rukom i pristup svim kontrolama i priključcima.

 

UKLJUČENO U PAKET: (1) Nosač, (2) MagicPlates, (1) Zaštitna folija, (1) Alkoholna maramica za čišćenje i (1) Korisnički priručnik.

 

BEŽIČNO KOMPATIBILNO: S pravilnim postavljanjem ploče magneti neće ometati Qi telefone za bežično punjenje.

 
Specifikacije
Proizvođač SCOSCHE
Kratki opis Sigurno i brzo pričvrstite mobilni uređaj na razne površine automobila, kuće ili ureda, 4-osna, 360 stupnjeva podesiva glava
Maksimalni broj rata 24
Za brand Univerzalni
Za model Univerzalni
Jamstvo 1 Godina

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.