SCOSCHE VentMount univerzalni nosač za automobil ventilacija

Šifra
3008020082
Kataloški broj
HVM2
14,99 EUR
Plaćanje do 24 rate
14,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
SCOSCHE VentMount univerzalni nosač za automobil ventilacija

Brzo, praktično i bez upotrebe ruku; Sustav HVM2 VentMount savršen je za praktičnu montažu vašeg pametnog telefona na ventilacijski otvor vozila za vožnju bez ruku. Odvojiva kopča za ventilaciju olakšava prebacivanje nosača s jednog vozila na drugo. Osiguravanje uređaja je jednostavno: samo ga stavite između podesivih krakova i čvrsto ga zaključajte. Ruke se prilagođavaju bilo kojem uređaju, širine do 3,5 inča. Ovaj praktični nosač za ventilaciju savršeno je rješenje za vožnju bez upotrebe ruku s vašim GPS uređajem ili pametnim telefonom, a pričvršćuje se i na male i na velike rešetke. Dizajn od 360 stupnjeva omogućuje vam besprijekornu rotaciju između portretne i pejzažne orijentacije u trenu. Sada je zakon u mnogim državama da morate imati svoj pametni telefon montiran u vozilo dok vozite.


SIGURNO: Osigurajte mobilni uređaj na bilo koji ventilacijski otvor u vozilu pomoću držača za ventilaciju. Nosač koji se može ukloniti odličan je za korištenje u najam automobila!


PRILAGODLJIV: VentMount ruke se prilagođavaju tako da odgovaraju pametnom telefonu, tabletu ili GPS uređajima širine do 3,5 inča.


OPTIMALNI KUT GLEDANJA: rotirajući dizajn od 360 stupnjeva za optimalno gledanje iz gotovo bilo kojeg kuta.


PRAKTIČNO: Dizajn omogućuje sigurnu i jednostavnu upotrebu uređaja jednom rukom i pristup svim kontrolama i priključcima.


UKLJUČENO U PAKET: (1) univerzalni držač, (1) nosač za ventilaciju (2) kopče za ventilaciju i (1) uputstvo za upotrebu


TO JE ZAKON: Mnoge su države donijele zakon koji zahtijeva da svi telefoni budu postavljeni u vozilo dok su u upotrebi. Naši nosači su legalni i sigurno drže vaš telefon dok obavljate hands-free pozive ili strujite svoju glazbu držeći ruke na volanu i gledate u cestu.
Specifikacije
Proizvođač SCOSCHE
Kratki opis VentMount ruke se prilagođavaju tako da odgovaraju pametnom telefonu, tabletu ili GPS uređajima širine do 3,5 inča, rotirajući dizajn od 360 stupnjeva za optimalno gledanje iz gotovo bilo kojeg kuta
Maksimalni broj rata 24
Za brand Univerzalni
Za model Univerzalni
Jamstvo 1 Godina

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.