Slušalice bežične Huawei FreeLace Pro Graphite Black

Šifra
2613020048
Kataloški broj
55033376
106,05 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
106,05 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Aktivno uklanjanje buke s dva mikrofona
Dodatni kilometri za više tišine
Dva vrlo osjetljiva mikrofona rade zajedno kako bi postigli poništavanje i uklanjanje šuma. Veliki dinamički driveri generiraju jači i dublji zvuk protiv šuma, stvarajući čišći i bolji svijet ispunjen zvukom koji volite.
Povezivanje s okolinom
Ostanite u doticaju s vanjskim svijetom
Dodirnite i držite lijevu slušalicu za prijenos iz aktivnog otkazivanja buke u način povezivanja s okolinom gdje možete čuti vanjski svijet, a stvari oko vas zvuče i osjećaju se prirodno.
HUAWEI HiPair
Priključite, uparite i napunite
Uz HUAWEI HiPair tehnologiju i USB-C utor, HUAWEI FreeLace Pro slušalice možete u samo jednom koraku upariti s telefonom ili tabletom.4 Možete ih napuniti tijekom petominutne pauze za kavu u napornom danu i uživati ​​u pet sati visokokvalitetne glazbe.
Vijek trajanja baterije 24 sata
Dovoljno snage za cijeli dan
Nadilazeći očekivanja od normalnog trajanja baterije na uobičajenim Bluetooth slušalicama, HUAWEI Freelace Pro podržavaju reprodukciju do 24 sata.1 Čak i kad je omogućeno uklanjanje šuma, i dalje nudi izvanredno iskustvo slušanja od 16 sati.
Dvaput pritisnite za prelazak na zadnji povezani uređaj
Prebacivanje između uređaja može biti tako jednostavno s HUAWEI Freelace Pro slušalicama. Samo dvaput pritisnite tipku za napajanje i brzo se prebacite na zadnji povezani uređaj.
Revolucija igranja
Zahvaljujući bežičnoj optimizaciji audio kodeka, kašnjenje zvuka za igre znatno je smanjeno na 150 ms.7 Način igre s malim kašnjenjem automatski se omogućuje kad započnete igru, održavajući koncentraciju i oštrinu u svakom trenutku.
Intuitivno uključivanje i isključivanje
Magnetski dizajn na HUAWEI Freelace Pro slušalicama nudi intuitivno korisničko iskustvo. Slušalice možete spojiti kako biste prekinuli vezu radi duljeg trajanja baterije. A kad ih razdvojite, ponovno će se povezati i vratiti se vašoj glazbi ili pozivima.

Specifikacije
Proizvođač Huawei
Kratki opis Aktivno uklanjanje buke s dva mikrofona, Vijek trajanja baterije 24 sata, HUAWEI HiPair
Maksimalni broj rata 36
Boja Null
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.