Slušalice gaming JBL QUANTUM TWS crne

Šifra
2613013118
Kataloški broj
701680
149,99 EUR1.130,10 kn
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
149,99 EUR1.130,10 kn
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Zvuk je preživljavanje
Igrajte bilo gdje i čujte sve uz JBL Quantum TWS. Pravo prilagodljivo poništavanje buke ograničava smetnje dok uronite u točan surround zvuk. Ili, ako trebate skočiti natrag u stvarni svijet, JBL Dual Source vam omogućuje da se brzo i jednostavno prebacite sa zvuka igre na dolazne pozive, dok vas Ambient Aware drži budnim na okolinu. Kompatibilan sa svim Bluetooth izvorima, prijelaz između uređaja je neprimjetan kamo god vaše avanture vodile. Lako se brzo uparite s Bluetooth pametnim telefonima i uspostavite veze niske latencije od 2,4 GHz s kompatibilnim uređajima s uključenim USB-C ključem u kućištu za punjenje koji dodaje 16 sati energije na 8 u vašim slušalicama.


JBL QuantumSURROUND
S JBL QuantumSURROUND* za impresivan i precizan zvuk svuda oko vas, osjećate se kao da ulazite u igru. *JBL QuantumSURROUND dostupan je samo na računalu u kombinaciji s JBL QuantumENGINE softverom. Provjerite kompatibilnost u vodiču za kompatibilnost.
Bežična veza niske latencijeUspostavite vezu niske latencije od 2,4 GHz s kompatibilnim uređajima pomoću uključenog USB-C ključa koji čvrsto pristaje u kućište za punjenje. JBL Quantum TWS slušalice su kompatibilne sa svim Bluetooth uređajima kao što su pametni telefoni i tableti.
Fast Pair i JBL Dual SourceNikada ne propustite poziv dok branite galaksiju. Nakon povezivanja putem bežične veze od 2,4 GHz bez gubitaka na kompatibilni uređaj, možete jednostavno preuzeti dolazni poziv putem Bluetootha i zatim se vratiti na bežičnu vezu od 2,4 GHz bez gubitaka uz JBL Dual Source.


Specifikacije
Proizvođač JBL
Kratki opis Potpuno bežične Noice Cancelling Gaming slušalice, dual connection and QuantumSURROUND
Maksimalni broj rata 36
Tip slušalica In ear
Mikrofon Ima
Način spajanja Bluetooth
Boja Crna
Jamstvo 1 Godina

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite ovdje.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: