Slušalice Xiaomi Redmi Buds 4 Pro crna

Šifra
2613013125
Kataloški broj
166364
85,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
85,00 EUR

Redmi Buds 4 Pro je prvi Redmi TWS uređaj koj je u skladu s Hi-res Audio standardima. Omogućuje približavanje zvuku, odnosno uživanje u svakom tonu najdražih pjesama. Sadrži dvostruke zvučnike s dvostrukim pogonom od 10 mm + 6mm kako bi spojio prodoran bas i nježne visoke tonove na harmoničan način. Redmi Buds 4 Pro blokira okolnu buku uz uključivanje ANC-a od kojih su dostupna 3 načina (duboki, uravnoteženi, lagani) i jedan prilagodljivi način rada.
Slušalice možete povezati s 2 uređaja u isto vrijeme i automatski se prebacivati između oba uređaja kao na primjer na mobitel i osobno računalo. Jedno punjenje donosi do 9 h slušanja s isključenim poništavanjem buke te do 36 sati uz kućište za punjenje. Podržava brzo punjenje, a punjenje od samo 5 minuta omogućava korištenje čak do 2 sata. Ne morate se bojati prazne baterije! Postavke slušalica možete podešavati u Xiaomi Earbuds aplikaciji ili dvostrukim i trostrukim dodirom ili pritiskom i držanjem. Ima IP54 otpornost na prašinu i prskanje vode te je otporan na kišu i znoj kako biste bez problema trenirali s njima.

ZNAČAJKE:
Bežično povezivanje: Bluetooth®5.3
Audio format: LDAC/AAC/SBC
Domet komunikacije: Do 10m (u otvorenom prostoru bez prepreka)
Težina Slušalica: 5.0 g
Ukupno s kutijom: 46g
Trajanje baterije:
Slušalica: do 9 h
S kutijom: do 36 h
Ulaz: Tip C
Boja: Crna

Specifikacije
Proizvođač Xiaomi
Kratki opis Slušaj do 9 sati glazbe, Slušalice se mogu spojiti na dva Android, iOS ili Windows uređaja u isto vrijeme, Na raspolaganju su 3 razine otkazivanja buke
Maksimalni broj rata 36
Tip slušalica In ear
Mikrofon Ima
Način spajanja Bluetooth
Boja Crna
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.