SmartHome Xiaomi Mi Bedside Lamp 2 EU

Šifra
2908018015
Kataloški broj
165513
59,00 EUR (-17%)  Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije 49,00 EUR
Ušteda 10,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
59,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

OPIS PROIZVODA
Prilagodite osvjetljenje svom raspoloženju jer na Mi Bedside Lamp 2 možete regulirati temperaturu boje i jačinu svjetla, a sadrži raspon od 16 milijuna boja. Prilagodite svjetlinu ovisno o trenutnoj situaciji i stvorite ugodnu atmosferu u domu. 
Za razliku od tradicionalnog dizajna, ova svjetiljka druge generacije koristi napredno inverzijsko oblikovanje i pomoćni dizajn za raspršivanje topline kako bi svjetlost izlazila iz cijelog tijela svjetiljke. Ispunite cijelu prostoriju mekim svjetlom kako biste stvorili ugodnu, toplu atmosferu ili samo zasvijetlili prostoriju za svakodnevnu upotrebu.
Maksimalna svjetlina povećana je na 400 lumena za normalno osvjetljenje u spavaćoj sobi. Minimalna svjetlina manja je od 2 lumena, tako da možete spavati uz pomoćno osvjetljenje. Lampu je moguće namjestiti da se pali u ono vrijeme kada je potrebno buđenje što je idealno za zimski period, a navečer neće smetati ako zaspete te je moguće namjestiti vrijeme gašenja. 
Mi Bedside Lamp 2 ima elegantan stil, minimalistički dizajn koji se uklapa u svaki interijer. Stvorite idealnu sobnu atmosferu, ugodno se smjestite pored knjige i odaberite odgovarajuću temperaturu boje između 1700 i 6500 K. Upravljajte svjetlom svojim glasom jer Mi Noćna svjetiljka 2 radi s Apple HomeKit i Mi Home, možete slobodno dizajnirati ekskluzivne personalizirane scene i upravljati svjetlima svojim glasom. Upravljanje je moguće i dodirom, jednostavno i prikladno, jer Mi Bedside Lamp 2 dolazi uz klizač kojim možete dodirom i klizanjem prsta mijenjati temperaturu i jačinu. 


SPECIFIKACIJE
Boja: Bijela
Povezivanje: Bluetooth 4.2, Wi-Fi 2.4 GHz
Temperatura Boje: 1700 K ~ 6500 K
Svjetlosni Tok: 400 Lm
Raspon Boja    Ra: 80
Kompatibilnost: Android 4.4+ Ili IOS 9+
Snaga: 9 W
Mogućnosti: Upravljanje Dodirom, Daljinsko Upravljanje Putem Aplikacije
Dimenzije: 152 X 152 X 254 Mm
Masa: 1.2 Kg

Specifikacije
Proizvođač Xiaomi
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.