Sniper Elite 4: Italia PS4

Šifra
3202052435
Kataloški broj
SE4IPS4
22,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
22,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Otkrijte nenadmašnu slobodu snajperskog gađanja u najvećoj i najnaprednijoj pucačini iz Drugog svjetskog rata ikada napravljenoj. Doživite taktičku borbu u trećem licu, izbor načina igranja i epske udarce preko golemih razina dok oslobađate ratnu Italiju iz stiska fašizma.

Smješten nakon svog nagrađivanog prethodnika, Sniper Elite 4 prenosi igrače po prekrasnom talijanskom poluotoku, od mediteranskih obalnih gradova okupanih suncem, do drevnih šuma, planinskih dolina i kolosalnih tvrđava.

Tajni agent i elitni strijelac Karl Fairburne mora se boriti zajedno s hrabrim muškarcima i ženama talijanskog Pokreta otpora i poraziti zastrašujuću novu prijetnju s potencijalom da zaustavi saveznički otpor u Europi prije nego što uopće počne.

Sniper Elite 4 uključuje ekspanzivnu kampanju za 1-2 igrača, namjensku suradnju za 2-4 igrača i zadivljujući natjecateljski multiplayer za do 12.

Specifikacije
Proizvođač Rebellion Developments
Kratki opis Akcija/avantura, PEGI 16+, 2017, PS4, Rebellion Developments
Maksimalni broj rata 36
Žanr Akcija/avantura
Dobna granica 16+
Sezona igre 2017
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.