Soundbar Sonos Ray Smart bijeli

Šifra
2610011029
Kataloški broj
20381814
309,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
309,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

B2B ponude ili financiranje/najam

Imate tvrtku i želite pristup povoljnijim cijenama i posebnim financijskim opcijama za vaše poslovanje? Ne tražite dalje!

Tu smo da vam olakšamo poslovanje.

Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Streaming logos


Pripremite se da budete impresionirani
Doživite jasniji, snažniji zvuk nego ikad prije uz malu samostalnu zvučnu traku.Čist dijalog
Nikada ne propustite nijednu riječ. Fino podešen uz pomoć nagrađivanih holivudskih inženjera zvuka, Ray osigurava da uvijek možete pratiti priču.


To donosi dramu
Osjećajte se kao da ste u središtu svega. Razdvojeni valovod projicira zvuk od zida do zida, a napredna obrada precizno postavlja elemente u prostoriju.


Ray in Living Room


Doveden do savršenstva
Trueplay tehnologija ugađanja prilagođava zvuk jedinstvenoj akustici vaše sobe, tako da sadržaj uvijek zvuči onako kako treba. Potreban je podržani iOS uređaj.


Ray tucked inside console table


Dizajniran za skladištenje
Svi akustični elementi okrenuti su prema naprijed kako bi se minimalizirale smetnje s obližnjih površina, tako da Ray uvijek zvuči fenomenalno, čak i kada se postavi na TV postolje.


Ništa vas ne sprječava da se zabavite
Kompaktan i skroman dizajn neprimjetno se uklapa u vaš dom i neće vam odvratiti pozornost od onoga što se događa na ekranu.


Raspored bez stresa
Pređite s raspakiranja na nevjerojatan zvuk u nekoliko minuta. Samo priključite kabel za napajanje, spojite TV i otvorite aplikaciju Sonos. Ono obavlja većinu posla umjesto vas.


Ray mounted in Living Room


Radi s vašim TV-om
Spojite Ray na gotovo bilo koji TV i koristite svoj postojeći daljinski upravljač za upravljanje zvukom. Povežite svoje računalo da podignete svoju igru ​​na višu razinu.


Person interacting with Ray


TV ili PC moraju imati optički izlaz.


Prenesite svoje favorite iz svojih favorita
Kad je TV isključen, streamajte glazbu, radio, podcaste i audio knjige sa svih svojih usluga putem WiFi-ja koristeći aplikaciju Sonos, Apple AirPlay 2, Spotify Connect i više.*


*Voice zahtijeva kompatibilni uređaj treće strane kao što je Sonos One, Amazon Echo ili Google Nest Home. Dostupnost ovisi o zemlji i jeziku.


Prilagodite svoje iskustvo kućnog kina pomoću aplikacije Sonos
Uključite poboljšanje govora za još jasniji dijalog kada likovi šapuću ili se diže glazba. Uključite noćni zvuk kako biste smanjili intenzitet glasnih efekata kada ne želite smetati nikome kod kuće.


Ray with TV in a bedroom


Bez obaveza
Učinite dane igara, filmske večeri i glazbu još privlačnijim kada dodate par stražnjih zvučnika za bežični surround zvuk.


Sonos App on iPhone


Slušajte ovdje, tamo, posvuda
Igrajte na svoj način sa zvučnicima u svakoj sobi. Uživajte u TV-u u dnevnoj sobi dok strujite glazbu u spavaćoj sobi i povežite cijeli kućni sustav slušanja.

Specifikacije
Proizvođač Sonos
Kratki opis WiFi, AirPlay 2, Optički ulaz, Ethernet, TV remote sync
Maksimalni broj rata 36
Broj kanala 2.0
Optički konektor Ima
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.