South Park: Snow Day! Switch

Šifra
3202092318
Kataloški broj
SDSPNSW
29,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
29,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Iz South Park Digital Studiosa, studija koji vam je donio South Park: The Stick of Truth, South Park: The Fractured but Whole i South Park: Phone Destroyer dolazi sljedeće poglavlje u putovanju New Kida.

Pridružite se Cartmanu, Stanu, Kyleu i Kennyju u trodimenzionalnoj slavi kako biste proslavili najčarobniji dan u životu svakog malog djeteta - snježni dan! Ogromna mećava bacila je grad u kaos i, što je još važnije, otkazala je školu.

Igrajte s do tri prijatelja, upotrijebite pronalaženje partnera ili igrajte sami sa savezničkim botovima i borite se kroz snijegom pretrpan grad South Park. Upustite se u frenetičnu borbu prepunu akcije protiv zaraćenih frakcija u potpuno novoj priči u kojoj vi određujete pravila. Opremite jedinstveno oružje i primijenite razorne, nadogradive posebne sposobnosti u novoj avanturi da spasite svijet i uživate u danu bez škole.

Snježni je dan, stari!

- To je potpuno nova 3D co-op igra.
- Snježna oluja epskih razmjera prekrila je grad South Park i na Cartmanu, Stanu, Kennyju, Kyleu i vama, kao New Kid, je da spasite grad.
- Doživite kooperativno igranje po prvi put u igri South Park s do tri prijatelja ili saveznička bota - oslobađajući snažne, koordinirane napade na svoje neprijatelje.
- Opremite i nadogradite razorna oružja za blisku i daljinsku borbu. Rasporedite posebne sposobnosti i moći koje će baciti horde neprijatelja i epskih šefova na koljena.
- Upotrijebite široku paletu legendarne kozmetike i prilagodite svom novom djetetu bezbroj mogućih kombinacija od kapica do Cheesy Poof majica do loptica za bradu.

Specifikacije
Proizvođač THQ
Kratki opis Akcija/avantura, PEGI 16+, 2024, Switch, THQ
Maksimalni broj rata 36
Žanr Akcija/avantura
Dobna granica 16+
Sezona igre 2024
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.