YESOUL S3, sobni bicikl, smart, crni

Šifra
4203010013
Kataloški broj
ORBSINDR
499,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
499,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 7 radnih dana
novo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 7 radnih dana

YESOUL S3, sobni bicikl, smart, crni.
Višestruko nagrađivani sobni bicikl sljedeće generacije, Smart Yesoul. 
Potpuno opremljen za povezivanje s vašim pametnim telefonom ili tabletom i njihovu upotrebu za provjeru kalorija, udaljenosti, razine baterije, otkucaja srca itd.

Povezani sobni biciklistički bicikl Xiaomi Yesoul S3 lagan je i domaći proizvod najnovije generacije koji ima magnetski sustav upravljanja, dostupnu vezu za pametni telefon ili tablet i kompatibilnost s različitim aplikacijama. To je međunarodno višestruko nagrađivani proizvod: China Good Design Gold i Reddot Award 2017.
MAGNETSKI I PODESIVI OTPOR
Sada korisnik može živjeti najopsežnija i najizazovnija trčanja od kuće, s do 100 razina težine i magnetskim sustavom upravljanja.
TIHA VJEŽBA
Ovaj model dolazi s tihim pogonskim remenom bez ometajućih zvukova. Savršena tišina za podizanje fizičkog potencijala na najvišu razinu.
SAVRŠENO NJEGOVANI DETALJI
Znamo da detalji čine razliku. Naš proizvod dolazi s podesivim kožnim sjedalom, sigurnosnim papučicama protiv klizanja i transportnim kotačima. Osim toga, savršeno se prilagođava korisniku jer pokriva raspon visine od 1,55 do 1,95 metara.
KOMPATIBILNOST S RAZLIČITIM APLIKACIJAMA
Ovaj proizvod se može spojiti na bilo koji mobilni telefon putem Bluetootha. Kompatibilan je sa službenom YESOUL aplikacijom. Korisnik će moći odabrati opcije treninga, predavanja uživo, simulaciju rute i još mnogo toga.
Također je kompatibilan s drugim aplikacijama kao što je Kinomap, opcija interaktivnog treninga koja se koristi za biciklizam, trčanje i veslanje u zatvorenom.
U isto vrijeme, kompatibilan je s drugim sličnim aplikacijama kao što je BKOOL, koji je najcjelovitiji simulator vožnje bicikla na tržištu. Ili u slučaju Swifta, aplikacije koja prilagođava bicikl.
I na kraju tu je Wahoo, koji olakšava okretanje pedala.
Kompatibilnost s aplikacijama pomoći će korisniku da izračuna prijeđenu udaljenost, vidi postotak otpora, sagorijeva kalorije i mjeri brzinu.
Ako korisnik želi izmjeriti otkucaje srca, morat će zasebno kupiti narukvicu za mjerenje otkucaja srca (kompatibilna s Yesoul S3).
SA ZAMAŠNJAKOM NAJNOVIJE GENERACIJE
Zamašnjak je osnovni element svakog bicikla za vježbanje i koristan je za generiranje snage/otpora i trčanje za biciklom. Vrsta otpora je važna za ovu operaciju.
Najosnovniji bicikli imaju zamašnjak od otprilike 20 kg, što ih čini vrlo teškim strojevima koje je teško pomicati. Osim toga, njihov sustav otpora je mehanički. To stvara stalne probleme i zahtijeva održavanje.
Yesoul S3 je lagani sobni bicikl težak samo 31 kg. Kombinacija zamašnjaka od 6,5 kg s beskontaktnim sustavom magnetskog otpora i remenskim pogonom čini korisničko iskustvo najoptimalnijim za kućnu upotrebu.
SPECIFIKACIJE
TEŽINA: 31 kg
DIMENZIJE: 1000 x 510 x 1165 mm
BOJA: Crno
VLAST: Baterija CR2477
PROIZVOD: Bicikl S3 Xiaomi Yesoul
APP: Yesoul Fitness
OBLIK: Ergonomski
OTPORNOST: Magnetski
BUKA: Tiho
DRŽAČ: Da

Specifikacije
Proizvođač Yesoul
Kratki opis Višestruko nagrađivani sobni bicikl sljedeće generacije, Smart Yesoul.
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.