SSD Samsung 500GB 980 M.2 NVMe PCIe 3.0 x4 MZ-V8V500BW

Šifra
3106090013
Kataloški broj
MZ-V8V500BW
62,99 EUR (-6%)  Najniža cijena unutar 30 dana od provedbe akcije 58,99 EUR
Ušteda 4,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 12 rata
62,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Nadogradite na NVMe brzinu koja oduzima dah
Vrijeme je da maksimizirate potencijal vašeg računala uz 980. Bilo da trebate pojačanje za igranje ili besprijekoran tijek rada za tešku grafiku, 980 je pametan izbor za izvanredne performanse SSD-a, a sve je podržano NVMe sučeljem i PCIe 3.0 tehnologijom.
* Oznaka dizajna NVM Express® je registrirani zaštitni znak tvrtke NVM Express, Inc..
Prepun brzine
Prijeđite odmah na to. 980 koristi gotovo sve prednosti brzine PCIe 3.0 kroz HMB tehnologiju i dramatičnu NVMe učinkovitost. Dizajn bez DRAM-a pruža iznimnu vrijednost, postižući vratolomne sekvencijalne brzine čitanja/pisanja do 3.500/3.000 MB/s*, preko 6,2x brže od SATA SSD-ova.
* Performanse mogu varirati ovisno o verziji firmvera SSD-a, sustavu i hardverskoj konfiguraciji. Mjerenja performansi temelje se na IOmeteru 1.1.0. Performanse pisanja mjerene su aktiviranom tehnologijom Intelligent TurboWrite. Inteligentni TurboWrite radi samo unutar određene veličine prijenosa podataka. Za detaljne informacije obratite se svom lokalnom servisnom centru.
*Testna konfiguracija sustava: Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4.00GHz, DDR4 2133MHz 8GBx2 OS-Windows 10 Pro 64bit Asrock Z-170 Extreme7+ * Rezultati se temelje na usporedbi sa Samsung SATA SSD-ovima.
*HMB (Host Memory Buffer) tehnologija omogućuje SSD-u korištenje DRAM-a glavnog sustava za predmemoriju čitanja/pisanja i međuspremnik..
Nastavite se kretati uz način pune snage
Neka vaš SSD radi na vrhunskoj razini za neprekidne, dosljedne visoke performanse uz način pune snage. Uključite ga putem softvera Samsung Magician kako bi vaš SSD uvijek bio u aktivnom načinu rada. Odmah se vratite na intenzivan rad s ogromnim datotekama, igrama s teškim grafikom ili čak normalnom upotrebom računala..
Izgrađen za duge staze
Čuvajte svoje datoteke sa SSD-om koji je u njemu na duge staze. S do 600 TBW* i 5-godišnjim* ograničenim jamstvom*, optimizirana izdržljivost 980 dolazi s dokazanom pouzdanošću zahvaljujući Samsungovim internim rješenjima, od najsuvremenijeg kontrolera do V-NAND-a i najnovijeg firmware-a .
*TBW : zapisani terabajti* Zajamčeni TBW za 980: 150 TBW za model od 250 GB, 300 TBW za model od 500 GB, 600 TBW za model od 1 TB.* 5 godina ili TBW, što god nastupi prije. Za više informacija o jamstvu pronađite priloženu izjavu o jamstvu u paketu..
Pouzdana termička kontrola
SSD-ovi visokih performansi obično zahtijevaju termalnu kontrolu visokih performansi. Kako bi osigurao stabilne performanse, 980 koristi premaz od nikla koji pomaže u upravljanju razinom topline kontrolera i naljepnicu za raspršivanje topline za učinkovitu kontrolu topline NAND čipa..
Pametno toplinsko rješenje
Ugrađen sa Samsungovim vrhunskim algoritmom za kontrolu topline, 980 sam upravlja toplinom kako bi pružio trajne i pouzdane performanse. Kako bi se smanjile fluktuacije performansi na duge staze, Samsungova Dynamic Thermal Guard tehnologija održava temperaturu 980 na optimalnim razinama..
Softver Samsung Magician
Otključajte punu snagu 980 s intuitivnim, ali naprednim alatima za optimizaciju tvrtke Samsung Magician. Pratite zdravlje pogona, optimizirajte performanse, zaštitite vrijedne podatke i primajte važna ažuriranja uz Magician kako biste osigurali da uvijek dobivate najbolju izvedbu svog SSD-a..
Svjetska broj 1* Flash memorija
Doživite vrhunske performanse i pouzdanost koje možete dobiti samo od svjetske robne marke broj jedan za flash memoriju od 2003. Sav firmware i komponente, uključujući Samsungove svjetski poznate DRAM i NAND, proizvode se u vlastitoj kući, omogućujući integraciju od kraja do kraja za kvaliteta kojoj možete vjerovati.
* Izvor: 2003-2020 IHS Markit podaci: tržišni udio prihoda dobavljača NAND..Tehničke specifikacije:
Sučelje: PCIe Gen 3.0 x4, NVMe 1.4
Sekvencijalno čitanje: do 3100 MB/s
* Izvedba se može razlikovati ovisno o hardveru i konfiguraciji sustava
Sekvencijalno pisanje: do 2600 MB/s
* Izvedba se može razlikovati ovisno o hardveru i konfiguraciji sustava
Jamstvo: 5-godišnje ograničeno jamstvo ili ograničeno jamstvo od 300 TBW
Kapacitet: 500 GB (1GB=1 milijarda bajta prema IDEMA)
* Stvarni iskoristivi kapacitet može biti manji (zbog formatiranja, particioniranja, operativnog sustava, aplikacija ili na neki drugi način)
Faktor oblika: M.2 (2280)
Memorija za pohranu: Samsung V-NAND 3-bitni MLC
TRIM podrška: podržano
SMART podrška: podržano
Podrška za šifriranje: AES 256-bitna enkripcija (klasa 0)TCG/Opal IEEE1667 (šifrirani pogon)
Podrška za način mirovanja uređaja: da
Prosječna potrošnja energije (razina sustava):
*Prosjek: 4,3 W*Maksimalno: 5,9 W (Rafalni način rada)
* Stvarna potrošnja energije može varirati ovisno o hardveru i konfiguraciji sustava
Potrošnja energije (u mirovanju): maks. 45 mW
* Stvarna potrošnja energije može varirati ovisno o hardveru i konfiguraciji sustava
Dopušteni napon: 3,3 V ± 5 % Dopušteni napon
Pouzdanost (MTBF): pouzdanost od 1,5 milijuna sati (MTBF)
Magician softver za upravljanje SSD-om
Jamstvo: 5-godišnje ograničeno jamstvo ili ograničeno jamstvo od 300 TBW

Specifikacije
Proizvođač Samsung
Kratki opis SSD M.2 NVMe PCIe Gen 3.0 x4, 500 GB, Read 2900 MB/s, Write 1300 MB/s
Maksimalni broj rata 12
Format diska M2
Sučelje M.2 (PCIE 3.0 4X NVME)
Jamstvo 5 Godina

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.