Stanica za automatsko pražnjenje za usisavač robot Xiaomi Mi Mop 2 Ultra crni

Šifra
3403043108
Kataloški broj
163834
245,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
245,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoloživo

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Stanica za automatsko pražnjenje crna
Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra postaja za samopražnjenje robota savršen je dodatak vašem Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 robotu. Nakon završenog čišćenja ili punog spremnika, vaš robot će automatski doći do postaje za samopražnjenje kako bi automatski ispraznio spremnik. Uz ciklonski dizajn, odlikuje je i brzo pražnjenje prašine od 16500 Pa uz mogućnost praćenja tlaka zračnog kanala u stvarnom vremenu. Zahvaljujući navedenome, posuda za prašinu robota se može isprazniti u roku od 10 sekundi a dostatna je za pražnjenje robota do 45 dana!


Vrećica za prašinu velikog kapaciteta 4L ima 10 puta veći kapacitet sakupljanja prašine od kutije za prašinu robota. Ova antibakterijska vrećica za prašinu može se ukloniti radi pražnjenja. Zahvaljujući  2 u 1 funkciji pražnjenja/punjenja, Mop 2 Ultra može se puniti i tijekom pražnjenja.


 
Specifikacije
Proizvođač Xiaomi
Maksimalni broj rata 24
WiFi N
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.