Star Wars Outlaws Gold Edition PS5

Šifra
3202112280
Kataloški broj
PS5X-0387
Datum izlaska 30.08.2024.g. 10% popusta za jednokratno plaćanje za pred-narudžbu ove igre uz unos webshop promo koda:SWOutlaws. Ne zbraja se s drugim promotivnim popustima!
119,99 EUR
Dodatnih 10% uz promo kod
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
119,99 EUR

Dostupni promo kodovi (web/trgovine)

Promo kod
Popust
Ušteda
Valjanost koda
SWOutlaws
10%
12,00 EUR
11.04.2024. - 29.08.2024. Do 29.08.2024.
Datum izlaska 30.08.2024.g. 10% popusta za jednokratno plaćanje za pred-narudžbu ove igre uz unos webshop promo koda:SWOutlaws. Ne zbraja se s drugim promotivnim popustima!
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka već od 27.08.2024
PROMO %
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka već od 27.08.2024


Iskusite prvu igru u otvorenom svijetu Star Wars™ i istražite različite lokacije diljem galaksije, kako ikonične tako i nove. Riskirajte sve kao prevarant Kay Vess, tražeći slobodu i sredstva za početak novog života. Borite se, kradite i nadmašite svoj put kroz kriminalne sindikate galaksije dok se pridružujete najtraženijima u galaksiji.
Ako ste spremni preuzeti rizik, galaksija je puna prilika.


*Pre-order bonus: Pre-order bonus sadrži Kessel Runner Bonus Pack, uključujući kozmetički dodatak Trailblazer svemirski brod i kozmetički dodatak speeder.
*SADRŽAJ ZLATNOG IZDANJA: Igrajte do tri dana ranije s Zlatnim izdanjem, koje uključuje osnovnu igru i season pass.


OTKRIJTE SVEMIR PUN PRILIKA
Istražite različite lokacije s živahnim gradovima i kantinama. Jurite kroz prostrane vanjske krajolike na svom speederu. Svaka lokacija donosi nove avanture, jedinstvene izazove i primamljive nagrade ako ste spremni preuzeti rizik.


DOŽIVITE ORIGINALNU PRIČU O KANALJU
Živite život pun uloga izvan zakona. Okrenite svaku situaciju u svoju korist uz Nixa uz sebe: borite se s blasterom, nadvisite neprijatelje prikradanjem i gadžetima ili pronađite prave trenutke da odvratite pažnju neprijatelja i preuzmete kontrolu.


KRENITE U VISOKORIZIČNE MISIJE
Preuzmite visokorizične misije s visokom nagradom od kriminalnih sindikata galaksije. Ukradite vrijedne robe, infiltirajte tajne lokacije i prevarite neprijatelje kao jedan od najtraženijih u galaksiji. Svaki odabir koji napravite utječe na vašu uvijek mijenjajuću reputaciju.


USKOČITE U PILOTSKO SJEDIŠTE
Uplovite u svijet svemirskih borbi upravljajući svojim brodom, Trailblazerom, dok se upuštate u uzbudljive zračne borbe s Carstvom i drugim neprijateljima. Pronađite prave prilike za lovljenje, izbjegavanje i napade kako biste preuzeli kontrolu.

Specifikacije
Proizvođač Ubisoft
Kratki opis Akcija/avantura, PEGI 16+, 2024, PS5, Ubisoft
Maksimalni broj rata 36
Žanr Akcija/avantura
Dobna granica 16+
Sezona igre 2024
Preorder D

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.