STM Dux Plus Duo zaštitna maska za iPad 7 crna

Šifra
3008040008
Kataloški broj
STM-222-236JU-01
ODLIČNIH 30% popusta uz promo kod STM30 u periodu od 2.9. do 30.11.2020.g. Ne zbraja se sa ostalim promo popustima!
499,00 kn
uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja do čak 36 rata bez kamata! Već od 13,86 kn mjesečno!
349,30 kn * prikaz snižene cijene s uračunatim popustom putem unosa Promo koda u košarici

STM Dux Plus Duo zaštitna maska za iPad 7


Ispitano da prelazi američke vojne specifikacije testove pada, Dux Plus Duo podnosi strogost učionice, rada i svakodnevne upotrebe. Dizajniran s ulogom nastavnika i IT stručnjaka, slučaj sadrži naše patentirano magnetsko zatvaranje, prozirnu pozadinu za označavanje imovine ili prilagođavanje korisnika i integriranu pohranu koja može smjestiti bilo Apple Pencil ili Logitech Crayon.


Vjerujemo da dovoljno dobro nije dovoljno dobro
Dakle, čini se smislom ići iznad i izvan nje, čak i na način na koji testiramo naše proizvode. Vojni standardi za ispitivanje kapljicama zahtijevaju da proizvod poput Duxa bude sposoban održati sve operativne funkcije nakon što je 26 puta obrušio na visinu od 120 cm. Dux smo podvrgli vlastitom ekstremnom testiranju na 2m. Prošao je testiranje sa najboljim ocjenama.


Ako želite sami napraviti slučaj, izbor je jasan
Za stražnju ploču koristimo potpuno prozirne materijale koji vam omogućuju prilagođavanje uređaja osobnim slikama, skeniranje označavajućeg barkoda ili jednostavno dopuštate ljepoti vašeg uređaja da sjaji. Ali još jedna stvar koju želimo razjasniti: ovaj elegantan case još uvijek pruža maksimalnu razinu zaštite vašeg digitalnog uređaja.


Vjerujemo da bi se baterija trebala raditi samo kada se uređaj koristi
Vrlo je vjerojatno da vam se digitalni uređaji pune i pune češće nego što želite. To je samo priroda zvijeri. Stoga smo samo mislili da ćemo učiniti svoj dio u tome što ćemo vam pomoći da maksimizirate vrijeme između punjenja. Naš poklopac trenutnog uključivanja i isključivanja budi vaš tablet kad je otvoren i stavlja ga u stanje mirovanja kad je zatvoren. To je pravi spasitelj baterija.


Dodatne mogućnosti
Super zaštitni polikarbonat i gumeni nosač
Prozirni stražnji dio da biste prilagodili svoj uređaj, skenirajte oznaku barkoda ili dopustili da vam uređaj "zabljesne" kroz njega
Izdržljiv i vodootporan poliuretanski stražnji dio za sprečavanje povremenih kaplji ili prolijevanja
Patentirano magnetsko zatvaranje omogućava jednostavno savijanje za tipkanje ili gledanje
Poklopac trenutnog uključivanja i isključivanja budi se i isključuje uređaj kako bi spasio život baterije
Spremište za olovke

Upit

Max3 upit

Najam artikla

Dragi korisniče,

hvala na interesu za poslovni najam ovog artikla. Za više informacija o pogodnostima poslovnog najma, kliknite na sliku iznad.

Molimo Vas unesite sljedeće podatke ne bi li što brže i efikasnije obradili Vaš upit: