Stolna kružna pila Einhell TE-TS 254 T

Šifra
3902092093
Kataloški broj
4340430
Produljenje jamstva na 3 godine za Einhell alate, potpuno besplatno uz online registraciju u roku 30 dana od datuma kupnje proizvoda! Link za registraciju: Einhell jamstvo
259,90 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
259,90 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana

Opis artikla:
Einhell kružna stolna pila TE-TS 254 T osigurava brze, čiste rezove za sve zadatke u domu, radionici i garaži, što je čini osnovnom opremom za svakog amaterskog DIYera. Bilo da se šperploča ili ploče režu na željenu veličinu ili se grede i daske moraju skratiti i rezati: kružna stolna pila svladava svoje zadatke zahvaljujući zakretnom listu pile (do 45°) i bezstupanjskom podešavanju visine (maks. visina rezanja na 45°: 63 mm/maks. Visina rezanja na 90°: 89 mm). Opremljen mekim pokretanjem, tiho pokretanje štiti motor. Aluminijski glavni stol s točnom površinom omogućuje jednostavne i precizne rezove. Brzo podesivo proširenje stola dizajnirano je za izratke do 660 mm. Rascjepka je opremljena ekscentričnim stezanjem. Omogućen je kutni graničnik (+/- 60°). Kućište s priključkom za odvod strugotine (Ø36 mm) osigurava da je radni prostor uvijek čist. Integrirana oštrica za cijepanje može se spustiti bez alata za lakši transport, što je osigurano i kompaktnim dizajnom s integriranim ručkama. Nosači za pribor i kabele nalaze se na kućištu

Tehnički detalji:
Kutni graničnik maks. 60 °
Kutno zaustavljanje min. -60 °
Brzina praznog hoda maks. 4700 min^-1
Vrsta motora Motor četke
Broj listova pile uključen u isporuku 1 kom
Snaga S6 2000 W
Težina proizvoda 17,5 kg
Vrsta usisavanje

Snažno i precizno piljenje
Snažna kružna stolna pila za zahtjevne zadatke
Einhell kružna stolna pila TE-TS 254 T opremljena je visokokvalitetnim karbidnim listom pile, što je čini idealnom za opsežne radove piljenja. Pila od 2.000 W radi u praznom hodu do 4.700 o/min. Sa 17,5 kg, kompaktna kružna stolna pila nije samo laka za transport, već i sigurno i stabilno stoji na gumiranim nožicama tijekom upotrebe.
Snažno-i-precizno-piljenje

Precizni rezovi
S posebno stabilnim dvostranim stezanjem, precizni, uzdužni rezovi se mogu napraviti bez problema.
Precizni rezovi
Nagibni list pile
I visina i kut lista pile mogu se jednostavno i pojedinačno podesiti.
Nagibni list pile
Mobilno korištenje
Kompaktan dizajn s transportnom ručkom čini kružnu stolnu pilu jednostavnom za pohranjivanje i idealna je za mobilnu upotrebu.
Mobilno korištenje
Čist posao
Usisavanje prašine na kućištu i poklopac lista pile osiguravaju čisto radno mjesto tijekom piljenja.
Čisti posao
Kutno zaustavljanje
Praktični kutni graničnik omogućuje točne i precizne rezove između -60° i +60°.
Zaustavljanje kuta
Stabilan stol
Glavni stol od lijevanog aluminija omogućuje savršene rezultate rezanja zahvaljujući svojoj preciznoj i stabilnoj površini.
Štala-stol
Maksimalna zaštita
Zaštita od preopterećenja, funkcija laganog pokretanja i zaštita od ponovnog pokretanja osiguravaju radnu sigurnost i štite motor od oštećenja.
Maksimalna zaštita
Siguran transport
Podešavanje klina za cijepanje bez alata može se spustiti za jednostavan i siguran transport kružne stolne pile.
Sigurno-transport
Fleksibilno proširiv

Stolna kružna pila – i za velike izratke
Einhell kružna stolna pila TE-TS 254 T nudi maksimalnu fleksibilnost u korištenju zahvaljujući produžnom produžetku stola, kojim se radni stol može koristiti za povećanje od 405 mm. To znači da se na radnom stolu dimenzija 540 x 505 mm mogu bez problema rezati obradaci duljine do 660 mm. Uz proširenu radnu površinu, ništa ne stoji na putu svestranim projektima oko kuće, radionice i garaže.


Fleksibilno-proširiv

Specifikacije
Proizvođač Einhell
Tip alata Kružna pila
Jamstvo 2 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.