Stropni ventilator sa svjetlom Klarstein Bolero crni

Šifra
3402012093
Kataloški broj
10034684
213,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
213,00 EUR

OPIS PROIZVODA
Klarstein donosi svjetlost i svjež zrak u svaku prostoriju sa Bolero 2 u 1 stropnim ventilatorom. U kombinaciji koja je istovremeno praktična i luksuzna, spaja stropni ventilator sa stropnom lampom. Ovaj spoj se pokazao iznimno pametnim, jer većina soba obično ima samo jedan električni priključak za svjetiljku na stropu - da ne spominjemo da bi i lampa i ventilator idealno trebali biti smješteni na sredini stropa. Uređaj Bolero eliminira sve složene građevinske radove jer jednostavno koristi dostupnu vezu za oba uređaja.


Unutar ukrasnog tijela nalazi se motor za ventilator i integrirana stropna svjetiljka od mat stakla. Oba uređaja mogu se koristiti zajedno ili zasebno. Praktičan daljinski upravljač dostupan je za upravljanje, što vam čak štedi put do prekidača za svjetlo. Sve žarulje s E14 grlom do 60 W mogu se koristiti kao svjetiljke, tako da će i velike prostorije biti optimalno osvijetljene.


Uz potrošnju energije od 55 W, stropni ventilator Klarstein Bolero impresionira svojom ugodno niskom potrošnjom čak i tijekom neprekidnog rada. Dva smjera vrtnje ventilatora osiguravaju da pet lopatica rotora promjera 134 cm usmjeravaju strujanje zraka prema stropu ili prema podu. Kao rezultat toga, stropni ventilator podržava unutarnju klimu u hladnim i toplim danima. Kada zrak struji prema stropu, on distribuira topli zrak koji se diže u prostoriji i tako pomaže ravnomjernom zagrijavanju prostorije u hladnoj sezoni. Ako je, pak, strujanje zraka usmjereno prema tlu, stvara se ugodno svjež povjetarac koji će vas rashladiti u vrućim danima ili noćima. Intenzitet protoka zraka može se prilagoditi individualnim zahtjevima pomoću tri brzine vrtnje.SPECIFIKACIJE
promjer tijela: cca 26,5 cm
promjer ventilatora: cca 134 cm
promjer stropnog nosača: cca 15 cm
visina (od stropa do podnožja svjetiljke): cca 38 cm
težina: cca 8,5 kg
Obujam protoka zraka (maks.): 10212 m3/h
Broj programa: 3
App Control: 0
Tip: Stropni ventilator
Promjer: 134 cm
Ukupno: 8,5 kg
visina: 38 cm
Primarna boja: Crna
Materijal: Mat staklo
Materijal: Nikel
Materijal: MDF
Modes: Comforting
visina paketa: 31 cm
dužina paketa: 60 cm
težina paketa: 9650 g
širina paketa: 34 cm
Potrošnja energije: 55 watt
Vrsta utičnice: no plug
Napajanje: 220 - 240 V~ / 50/60 Hz


Specifikacije
Proizvođač Klarstein
Kratki opis Stropni ventilator promjera 134 cm, snaga: 55 W, daljinski upravljač, protok zraka do 10212 m3 / h, buka: 50 dB, 3 brzine rotacije, navoj E14.
Maksimalni broj rata 36
Snaga (W) 55
Tip ventilatora Stropni
Jamstvo 3 Godine

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.