Sušilica rublja Asko T608HX.W

Šifra
3302032170
Kataloški broj
T608HX.W
Pri kupnji Asko uređaja automatski ostvarujete pravo na 2 godine jamstva. Posjetite internetsku stranicu https://cc.asko.com/hr/registracija-za-produljenje-jamstva kako biste se besplatno registrirali i osigurali dodatne 3 godine jamstva. Prijava za dodatno jamstvo mora biti u roku od 45 dana od kupnje uređaja.
1.793,03 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
1.793,03 EUR
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
sticker-sticker-action
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana


ZNAČAJKE:

SOFT DRUM

Soft Drum™ je rješenje razvijeno za poboljšanje protoka zraka oko tereta, čime se povećava učinak sušenja. Kružna udubljenja sa zakošenim rubovima također imaju učinak jastuka koji smanjuje habanje i habanje tkanina. Novi dizajn bubnja omogućuje ravnomjerno i nježno sušenje s malim i velikim količinama.

SUŠENJE BUTTERFLY
Ova pametna značajka naš je vlastiti izum. Štedi i motor i vašu dasku za glačanje. Jedinstvene lopatice unutar bubnja prevrću odjeću u obliku osmice kako bi spriječile skupljanje odjeće. To dovodi do smanjene potrebe za preokretom rotacije bubnja. Ovo je inteligentna funkcija koja štiti motor i remen od nepotrebnog naprezanja
i vašu odjeću od gužvanja.
Sušenje Butterfly™
JEDNOSTAVAN ZASLON
Bez obzira na model, imat ćete zaslone visoke razlučivosti s preciznim kontrastom, bez treperenja, niskom potrošnjom energije i vidljivošću pod kutom od 180°. Ključne riječi su jednostavne za korištenje, jasnoća i povratne informacije - sve su to važni sastojci kako bi vam puna funkcionalnost bila dostupna. Sučelja su pažljivo dizajnirana kako bi vas potaknula da istražite sve funkcije i pronađete najbolje programe, opcije i postavke za različite tkanine, razine prljavštine i vrste zaprljanosti. Možete kreirati vlastite osobne programe koristeći različite načine rada i opcije, a zatim ih spremiti kao omiljene kako biste ih mogli brzo pronaći sljedeći put kada perete ili sušite.

OPTEREĆENJE
Imate mogućnost odabira 3 razine opterećenja: mala, srednja i teška. Ova je funkcija praktična za optimiziranje
vremena sušenja ovisno o količini odjeće.

ECO SUŠENJE
Sušilica s toplinskom pumpom troši samo 0,24 kWh/kg rublja. Ovo u kombinaciji sa Sensi Dry™ sustavom i Auto programima čini ASKO dobrom opcijom za kupce koji brinu o okolišu.

MOTOR BEZ ČETKICA
ASKO sušilice rublja imaju motore bez četkica kako bi buka bila što niža, a vijek trajanja što duži.

SAMOČISTEĆI FILTAR
Odabrane ASKO sušilice s toplinskom pumpom imaju samočisteći filter kondenzatora koji automatski ispire vodu kroz filter.Ne morate više brinuti o začepljenim filterima.

OSVJEŽAVANJE PAROM
Program Steam refresh učinkovito uklanja mirise iz osjetljivih predmeta. Umjesto odlaska u kemijsku čistionicu, samo stavite predmet u sušilicu i uštedite vrijeme i novac.
Osvježavanje parom
PROGRAM ZA NJEGU NABORANOSTI
Preskočite dosadno peglanje i umjesto toga košulje stavite u sušilicu. Program za njegu bora na pari koristi paru i nježnu toplinsku obradu za smanjenje bora. To je revolucionarno.

AUTO SINTETIKA
Korištenjem programa Auto Synthetic s nižom temperaturom i kraćim vremenom prevrtanja, automatski ćete se pobrinuti za svoje bluze i košulje na pravi način.

SVILA I VUNA
Program Silk & Wool olabavljuje i osvježava odjevne predmete od vune i svile koji su izgubili izvorna svojstva. Nježni program čini da vaša odjeća traje duže.

MULTI FILTAR SYSTEM
Sustav višestrukih filtara učinkovito hvata sve dlačice prije nego što dospiju do osjetljivijih dijelova sušilice rublja. Time se vrijeme sušenja skraćuje, a stroj radi.

SENSI DRY
ASKO Sensi Dry™ sustav mjeri vlagu unutar i oko stroja, što sprječava nepotrebno prekomjerno sušenje, kao i habanje vaše odjeće.

PROZRAČIVANJE
Koristite opciju Prozračivanje da osvježite svoju odjeću ili se riješite dlake s kućnih ljubimaca. Hladno vrtenje tijekom bilo kojeg vremenskog razdoblja može se koristiti i za osjetljivu odjeću.
Provjetravanje
LINE CONCEPT
Sve naše sušilice rublja dizajnirane su prema Line Concept™, koji nudi logičan način korištenja strojeva, s lijeva na desno.

TEHNIČKI PODACI:
Razina buke 64 dB(A)re 1 pW
Potrošnja energije u stanju pripravnosti 0,8 W
Potrošnja energije u isključenom stanju 0,25 W
Procijenjena godišnja potrošnja energije 176,8 kWh
Energetski razred A+++
Uzemljeni utikač Da
Vrsta utikača SHUKO Da
Priključno opterećenje 2000 W
Napon (V) 220-240 V
Broj faza 1
Osigurač 10 ampera
Učestalost 50 Hz
Neto težina 57 kg
ISO 14001 Da

DIMENZIJE
Dimenzije proizvoda (VxŠxD) 85 × 59,5 × 65,4 cm
Dubina s otvorenim vratima 1165 mm
Duljina električnog kabela 2,1 m

LOGISTIČKE INFORMACIJE
Dimenzije pakiranog proizvoda (VxŠxD) 92 × 64 × 72,3 cm
Bruto težina 61,4 kg


 

Specifikacije
Proizvođač Asko
Kratki opis Energetski razred A+++, kapacitet 8 kg, toplinska pumpa, 18 programa, samočisteći filter kondenzatora
Maksimalni broj rata 36
Punjenje Prednje
Energetski razred A+++
Parna funkcija Ima
Buka dB(A) 64
Dubina Standardna
Vrsta motora Inverter
Kapacitet sušenja (kg) 8 kg
Tip sušilice rublja Kondenzacijska s toplinskom pumpom
Dubina (mm) 654.00
Jamstvo 2 Godine
Informacijski list

Informacijski list

Energetska naljepnica

Energetska naljepnica

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.