Sušilica rublja Asko T611HX.W

Šifra
3302032171
Kataloški broj
T611HX.W
Pri kupnji Asko uređaja automatski ostvarujete pravo na 2 godine jamstva. Posjetite internetsku stranicu https://cc.asko.com/hr/registracija-za-produljenje-jamstva kako biste se besplatno registrirali i osigurali dodatne 3 godine jamstva. Prijava za dodatno jamstvo mora biti u roku od 45 dana od kupnje uređaja.
2.254,09 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
2.254,09 EUR
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana


SOFT DRUM
Soft Drum™ je rješenje razvijeno za poboljšanje protoka zraka oko tereta, čime se povećava učinak sušenja. Kružna udubljenja sa zakošenim rubovima također imaju učinak jastuka koji smanjuje habanje i habanje tkanina. Novi dizajn bubnja omogućuje ravnomjerno i nježno sušenje s malim i velikim količinama.

SUŠENJE BUTTERFLY
Ova pametna značajka naš je vlastiti izum. Štedi i motor i vašu dasku za glačanje. Jedinstvene lopatice unutar bubnja prevrću odjeću u obliku osmice kako bi spriječile skupljanje odjeće. To dovodi do smanjene potrebe za preokretom rotacije bubnja. Ovo je inteligentna funkcija koja štiti motor i remen od nepotrebnog naprezanja i vašu odjeću od gužvanja.

BUBANJ OD NEHRĐAJUČEK ČELIKA
U ASKO-u vjerujemo ne samo da će nehrđajući čelik nadživjeti, primjerice, plastiku, već i da će kvalitetni materijali uvijek izgledati bolje u godinama koje dolaze. Na kraju, pocinčani čelik hrđa, pa smo odlučili napraviti naše bubnjeve od nehrđajućeg čelika. Zbog toga naše sušilice doista traju dulje.

JEDNOSTAVAN ZASLON
Bez obzira na model, imat ćete zaslone visoke razlučivosti s preciznim kontrastom, bez treperenja, niskom potrošnjom energije i vidljivošću pod kutom od 180°. Ključne riječi su jednostavne za korištenje, jasnoća i povratne informacije - sve su to važni sastojci kako bi vam puna funkcionalnost bila dostupna. Sučelja su pažljivo dizajnirana kako bi vas potaknula da istražite sve funkcije i pronađete najbolje programe, opcije i postavke za različite tkanine, razine prljavštine i vrste zaprljanosti. Možete kreirati vlastite osobne programe koristeći različite načine rada i opcije, a zatim ih spremiti kao omiljene kako biste ih mogli brzo pronaći sljedeći put kada perete ili sušite.

OPTEREĆENJE
Imate mogućnost odabira 3 razine opterećenja: mala, srednja i teška. Ova je funkcija praktična za optimiziranje vremena sušenja ovisno o količini odjeće.

ECO SUŠENJE
Sušilica s toplinskom pumpom troši samo 0,24 kWh/kg rublja. Ovo u kombinaciji sa Sensi Dry™ sustavom i Auto programima čini ASKO dobrom opcijom za kupce koji brinu o okolišu.

MOTOR BEZ ČETKICA
ASKO sušilice rublja imaju motore bez četkica kako bi buka bila što niža, a vijek trajanja što duži.

SAMOČISTEĆI FILTAR
Odabrane ASKO sušilice s toplinskom pumpom imaju samočisteći filter kondenzatora koji automatski ispire vodu kroz filter. Ne morate više brinuti o začepljenim filterima.

OSVJEŽAVANJE PAROM
Program Steam refresh učinkovito uklanja mirise iz osjetljivih predmeta. Umjesto odlaska u kemijsku čistionicu, samo stavite predmet u sušilicu i uštedite vrijeme i novac.

PROGRAM ZA NJEGU NABORANOSTI
Preskočite dosadno peglanje i umjesto toga košulje stavite u sušilicu. Program za njegu bora na pari koristi paru i nježnu toplinsku obradu za smanjenje bora. To je revolucionarno.

AUTO SINTETIKA
Korištenjem programa Auto Synthetic s nižom temperaturom i kraćim vremenom prevrtanja, automatski ćete se pobrinuti za svoje bluze i košulje na pravi način.

SVILA I VUNA
Program Silk & Wool olabavljuje i osvježava odjevne predmete od vune i svile koji su izgubili izvorna svojstva. Nježni program čini da vaša odjeća traje duže.

MULTI FILTAR SYSTEM
Sustav višestrukih filtara učinkovito hvata sve dlačice prije nego što dospiju do osjetljivijih dijelova sušilice rublja. Time se vrijeme sušenja skraćuje, a stroj radi.

SENSI DRY
ASKO Sensi Dry™ sustav mjeri vlagu unutar i oko stroja, što sprječava nepotrebno prekomjerno sušenje,kao i habanje vaše odjeće.

PROZRAČIVANJE
Koristite opciju Prozračivanje da osvježite svoju odjeću ili se riješite dlake s kućnih ljubimaca. Hladno vrtenje tijekom bilo kojeg vremenskog razdoblja može se koristiti i za osjetljivu odjeću.

ANTI-CREASE
Anti-crease automatski okreće bubanj tri sekunde svake minute kako bi spriječio gužvanje vaše odjeće. Program traje dva sata nakon završetka programa.

LINE CONCEPT
Sve naše sušilice rublja dizajnirane su prema Line Concept™, koji nudi logičan način korištenja strojeva,

Tehnički podaci:
Razina buke sušenja dB(A) 65
Potrošnja energije u stanju pripravnosti 0,8 W
Procijenjena godišnja potrošnja energije 259,7 kWh
Klasa energetske učinkovitosti A++
Vrsta utikača Euro
Priključno opterećenje 2000 W
Napon (V) 220-240 V
Broj faza 1
Osigurač 10 A
Frekvencija 50 Hz
Neto težina 61 kg
Proizvodnja s certifikatom ISO 14001 Da

Dimenzije
Širina 595 mm
Visina 850 mm
Dubina 769 mm
Dubina s otvorenim vratima 1165 mm
Duljina električnog kabela 2100 mm

Logističke informacije
Širina pakiranja 640 mm
Visina pakiranja 920 mm
Dubina pakiranja 838 mm
Bruto težina 65,6 kg

Specifikacije
Proizvođač Asko
Kratki opis Energetski razred A++, kapacitet 11 kg, toplinska pumpa, 18 programa, samočisteći filter kondenzatora
Maksimalni broj rata 36
Punjenje Prednje
Energetski razred A++
Parna funkcija Ima
Buka dB(A) 65
Dubina Standardna
Vrsta motora Inverter
Kapacitet sušenja (kg) 11 kg
Tip sušilice rublja Kondenzacijska s toplinskom pumpom
Dubina (mm) 769.00
Jamstvo 2 Godine
Informacijski list

Informacijski list

Energetska naljepnica

Energetska naljepnica

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.