Tablet grafički Wacom One 12 Pen Display, 11.6", crno-bijeli

Šifra
3007017311
Kataloški broj
DTC121W0B
539,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 24 rate
539,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana

Grafički tablet WACOM One 12 je vrhunski uređaj za kreativno crtanje i pisanje. Sa svojim grafičkim ekranom promjera 11,6", omogućuje vam da izrazite svoju umjetnost s preciznošću i detaljima. Olovka koja dolazi uz tablet detektira nagib i pritisak, pružajući vam potpunu kontrolu nad linijama i nijansama.

Ekran grafičkog tableta prikazuje 99% sRGB u Full HD rezoluciji od 1920 x 1080 piksela, pružajući bogate i živopisne boje. Povezivanje sa uređajima je jednostavno, s USB-C kabelom koji se može koristiti na Windows, macOS, Chromebook i Android uređajima.
Uz WACOM One 12 dolazi i besplatni softver, omogućavajući vam da istražite razne mogućnosti crtanja i dizajna. Olovka ne zahtijeva bateriju, omogućujući vam neometano i dugotrajno stvaranje umjetničkih djela.

Uz samo jedan kabel za povezivanje, WACOM One 12 vam omogućuje da se slobodno izražavate i istražujete svoju kreativnost. U paketu su uključene i besplatne probne verzije programa za crtanje, oblikovanje i obradu vizualnih sadržaja, kako biste imali sve što vam je potrebno za početak.
Specifikacija proizvoda
Veličina zaslona (inch): 11,6
Boja: Bijela
Tip proizvoda: Grafički tablet

Specifikacije
Proizvođač Wacom
Maksimalni broj rata 24
Boja Null
Interna memorija Null
Rezolucija ekrana Null
RAM (GB) Null
Operativni sustav Null
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.