Tekući deterdžent za pranje posuđa Asko LD10

Šifra
3303030004
Kataloški broj
LD10
20,49 EUR
Plaćanje do 36 rata
20,49 EUR
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana
  • Isporuka u roku do 10 radnih dana


Deterdžent za posuđe LD10

DVOSTRUKI ENZIMSKI SUSTAV
Dvostruki enzimski sustav u ASKO gelu za pranje posuđa posebno je razvijen za vrhunsko čišćenje*. S lakoćom razgrađuje bjelančevine i škrob te uklanja čak i najtvrdokornije mrlje i ostatke hrane – ostavljajući nenadmašan sjaj na posuđu, priboru za jelo i staklenom posuđu. *ASKO deterdžent za pranje posuđa ne sadrži izbjeljivač, te bi stoga mogao biti manje učinkovit u uklanjanju mrlja od čaja/kave. Ako se na vašim predmetima pojavi promjena boje, preporučamo, u ograničenim prilikama, dodati standardne deterdžente u prahu ili tablete koje sadrže izbjeljivač prema preporuci proizvođača. Kada koristite standardni odjeljak za deterdžent, možete privremeno isključiti automatsko doziranje kako biste izbjegli dvostruko doziranje.

ASTMA ALLERGY NORDIC
U ASKO-u nastojimo napraviti razliku sa svakim proizvodom koji napravimo. Stoga smo jako ponosni što ASKO gel za pranje posuđa nosi oznaku Asthma Allergy Nordic. Asthma Allergy Nordic je suradnja organizacija za astmu i alergije u Norveškoj, Švedskoj i Danskoj i priznato je jamstvo da je proizvod prikladan za one koji pate od astme, alergija ili žele izbjeći parfeme i alergene.

BEZ BOJE I MIRISA
Prilikom razvoja ASKO gela za pranje posuđa, nismo se fokusirali samo na brigu o Vašem posuđu, već i na brigu o Vašem zdravlju. ASKO gel za pranje posuđa je bez mirisa i boja. Rezultat je vrhunski gel za pranje posuđa koji je otporan na mrlje, ali nježan vašoj koži i okolišu.

3-u-1
ASKO 3-u-1 gel za pranje posuđa posebno je razvijen za korištenje u našoj novoj ponudi ASKO perilica posuđa. Njegova 3-u-1 formula praktično kombinira snagu sredstva za pranje posuđa, sredstva za ispiranje i soli za filtriranje – što će vam uštedjeti ne samo vrijeme, već i novac.

UČINKOVITO OD 50°C
Korištenje programa pranja posuđa na niskim temperaturama štedi dragocjenu energiju i vodu. ASKO gel za pranje posuđa posebno je razvijen da bude vrlo učinkovit već od 50°C. Naime, tijekom testiranja na 50°C ASKO gel za pranje posuđa ponosno je nagrađen oznakom Nordic Swan Ecolabel, koja pridonosi manje štetnim proizvodima i potrošnji za okoliš.

ECO PROGRAM
Danas je kombinacija užurbanog života i rastuće brige za okoliš dovela do toga da sve više ljudi koristi programe kratkog ciklusa, brzog pranja i ECO programa. Kako bismo mogli dati odlične rezultate na način koji je brz, učinkovit i ekološki prihvatljiviji, ASKO gel za pranje posuđa testiran je na ciklusima od 12 minuta.

JEDNOSTAVNO DOZIRANJE
Za savršeno čisto posuđe potrebno vam je više od pravog deterdženta – potrebna vam je i prava količina. Uz ASKO gel za pranje posuđa, boca ima jasne upute za doziranje tako da možete ručno dodati potrebnu količinu. Naše nove ASKO perilice posuđa također dolaze s automatskom dozom koja automatski dodaje točnu količinu gela za pranje posuđa koja je potrebna prema tome koliko je prljavo rublje, koliko je tvrda ili meka voda i koji program koristite. Rezultat je savršeno čisto posuđe bez otpada i minimalnog utjecaja na okoliš.

BEZ FOSFATA
U ASKO-u smo posvećeni korištenju samo sastojaka koji štite okoliš, kao i vaše posuđe. Fosfonati su slabo biorazgradivi i mogu završiti u oceanu gdje mogu oštetiti morski život. Zbog toga ASKO gel za pranje posuđa zajamčeno ne sadrži fosfonate.

100% RECIKLIRANA PLASTIKA
Pozornost je posvećena tome da ovaj proizvod ima smanjeni utjecaj na okoliš gdje je to moguće: stoga je boca izrađena od 100% reciklirane plastike.

NORDIC SWAN ECOLABEL
Nordic Swan Ecolabel je službeni nordijski Ecolabel, koji je 1989. utemeljilo Nordijsko vijeće ministara. Svrha Nordic Swan Ecolabel je doprinijeti proizvodnji i potrošnji koja manje šteti okolišu. Zato Ecolabel Nordic Swan promatra cjelokupno putovanje proizvoda i ekološke probleme koji se pojavljuju na tom putu – za dobrobit ljudi, okoliša i zemaljskih resursa.

Specifikacija
Svojstva deterdženta Bez fosfonata

Bez bojila, parabena i sastojaka životinjskog podrijetla
Isporučuje se u FSC certificiranoj kartonskoj kutiji
Asthma & Allergy Nordic label
Nordic Swan Ecolabel
Vegan
Prikladno za sustav automatskog doziranja
Bez mirisa i boja
Dvostruki enzim za proteine ​​i škrob
Učinkovito od 50° C onwards
3-u-1 formula sadrži sol i sredstvo za ispiranje (do 15° dh)
Preklopna kapica za jednostavno doziranje
Učinkovito pri kratkim programima
Normalno zaprljano doziranje punjenja/ciklus 15 ml

Ambalaža
Paket Boca je izrađena od 100% reciklirane plastike
Veličina boce 1000 ml
 

Specifikacije
Proizvođač Asko
Kratki opis Deterdžent za pranje posuđa, bez fosfata, bojila i parabena, 1l
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.