Tekući deterdžent za bijelo rublje Asko LW11

Šifra
3302042051
Kataloški broj
LW11
14,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
14,99 EUR
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
  • Web narudžbe - Isporuka odmah


Tekući deterdžent LC11 AU

UKLANJA DLAČICE
Proizvod za njegu tkanine djeluje tijekom pranja kako bi uklonio naslage dlačica na prirodnim vlaknima – ostavljajući vam glatku, meku i svilenkastu odjeću. 
Uklanja dlačice i tablete
PROTIV PILINGA
Deterdženti imaju učinak protiv nakupljanja na pamučnoj i pamučnoj/poliesterskoj odjeći. Uz učinak koji to ima na izgled i dojam proizvoda, oni će također zadržati svoj izgled "kao novi" i kao rezultat toga, dulje trajati.

FORMULA SIGURNA ZA BOJE
Deterdženti su napravljeni da očuvaju boje odjeće. To znači da možete prati svoje odjevne predmete bez previše brige o izblijedjelju – a time im se produljuje životni vijek.

100% RECIKLIRANA PLASTIKA
Pozornost je posvećena tome da ovaj proizvod ima smanjeni utjecaj na okoliš gdje je to moguće: stoga je boca izrađena od 100% reciklirane plastike.

VEGANSKA
Oznakom Vegan upravlja The Vegan Society, koja je najstarija i najpriznatija veganska zajednica na svijetu, osnovana u Engleskoj 1944. Marka je registrirana u mnogim dijelovima svijeta i koristi se na više od 22.000 proizvoda. Vegan Society definira veganstvo kao "način života koji nastoji isključiti koliko god je to moguće i praktično moguće sve oblike iskorištavanja i okrutnosti prema životinjama za hranu, odjeću i bilo koju drugu svrhu". Oznaka se nalazi na mnogim različitim proizvodima kao što su hrana, odjeća, kozmetika i deterdženti.

NORDIC SWAN ECOLABEL
Nordic Swan Ecolabel je službeni nordijski Ecolabel, koji je 1989. utemeljilo Nordijsko vijeće ministara. Svrha Nordic Swan Ecolabel je doprinijeti proizvodnji i potrošnji koja manje šteti okolišu. Zato Ecolabel Nordic Swan promatra cjelokupno putovanje proizvoda i ekološke probleme koji se pojavljuju na tom putu – za dobrobit ljudi, okoliša i zemaljskih resursa.

AUTOMATSKA DOZA
Ovi proizvodi rade s ASKO Auto Dose sustavom. Ovaj sustav mjeri dozu u odnosu na veličinu rublja, koliko je rublje prljavo, pa čak i tvrdoću vode. Smanjuje negativne učinke korištenja previše deterdženta i proizvoda za njegu tkanine – kako u pogledu kvalitete pranja tako i utjecaja na okoliš.

SPECIFIKACIJA
Sa 6 enzima za dodatnu snagu pranja Da
S tehnologijom neutralizacije mirisa Da
Bez bojila, parabena i sastojaka životinjskog podrijetla Da
Antipiling učinak na pamuk i poliester Da
Formula sigurne boje Da
Uklanja dlačice i tablete Da
Protiv sijedenja Da
Zaštita odjeće Da
Zadržava boje i oblike Da
Uklanja statički elektricitet Da
Prikladno za sustav automatskog doziranja (ADS) Da
Miris Ocean breeze & pine 1l Da
veganska Da
Ekološka oznaka nordijskog labuda Da

Specifikacije
Proizvođač Asko
Kratki opis Deterdžent za bijelo rublje, bez bojila i parabena, 1l
Maksimalni broj rata 36
Jamstvo Null

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.