TV 83'' Sony Masters OLED XR-83A90J

Šifra
2602342435
Kataloški broj
XR83A90JAEP
6.237,84 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
6.237,84 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

B2B ponude ili financiranje/najam

Imate tvrtku i želite pristup povoljnijim cijenama i posebnim financijskim opcijama za vaše poslovanje? Ne tražite dalje!

Tu smo da vam olakšamo poslovanje.

Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

Prvi televizor s kognitivnom inteligencijom
BRAVIA XR™ TV sliku i zvuk podiže na novu razinu uz genijalan Cognitive Processor XR. On razumije kako ljudi vide i čuju te pruža potpuno novi doživljaj uz koji ćete se u cijelosti uživiti u scenu.
Revolucionarne OLED slike kako ih percipira ljudsko oko
Uživajte u sjajnom kontrastu na našem najboljem OLED-u s dubokom, prirodnom i stvarnom slikom. Revolucionarni procesor koristi analizu ljudske perspektive za unakrsnu analizu i optimizaciju stotina tisuća elemenata u tren oka. Ta tehnologija uz jedinstvenu OLED ploču reproducira čiste tamne nijanse i naše najsvjetlije slike.
Svaki zvuk pretvorite u prožimajući doživljaj
Napredna tehnologija zvučnika zaslona uz naš Cognitive Processor XR svaki izvor pretvara u prožimajući doživljaj zvuka. Slušajte jasniji i točniji zvuk što god da gledali. Uživajte u zabavi na potpuno novi način uz savršenu harmoniju slike i zvuka.
Tisuće filmova i serija koje možete pokrenuti glasom
Glasom brzo pronađite što želite gledati. Pronađite naslov tako da ga izgovorite. Možete i potražiti preporuke tako da kažete npr. "Pokaži mi avanturističke TV emisije".
Prenesite kino-doživljaj u svoj dom uz filmove koje dobivate uz BRAVIA XR
10 besplatnih filmova, 24 mjeseci neograničenog gledanja.
Reciklirajte. Obnovite. Smanjite.
Televizori BRAVIA XR izgledaju elegantno, ali su i ekološki izrađeni. U stražnjim poklopcima naših modela s velikim zaslonom koristi se i do 40 % održivih materijala.





Zaslon je zvučnik, zvuk prati akciju
XR Sound Position pruža glazbeni doživljaj koji se podudara s načinom na koji percipiramo svijet i realističan zvuk iza slike. Na BRAVIA XR 4K OLED TV-u zaslon je zvučnik, pa je zvuk precizno usklađen s onim što je na zaslonu radi potpuno prožimajućeg doživljaja.
Sva zabava poboljšana na 3D surround zvuk
Na televizoru BRAVIA XR sve što gledate čuje se u pravom surround zvuku. XR Surround stvara surround zvuk koji dopire sa strana i okomito, tako da možete doživjeti 3D zvuk bez potrebe za zvučnicima ugrađenima u strop ili onima koji zvuk usmjeravaju prema gore.
Voice Zoom™ 2 poboljšava glasove za jasnije razgovore
Jasnije čujte razgovore na TV-u bez poglašnjavanja. Čak i ako je razgovor teško čuti, Voice Zoom 2 prepoznaje vrstu glasa, analizira ga i poboljšava njegovu jasnoću.
Povećajte omiljene sadržaje s pametnog telefona
Brzo i jednostavno na velikom zaslonu uživajte u omiljenim videozapisima, fotografijama, igrama i drugim sadržajima s uređaja sa sustavom iOS.
Svim uređajima upravljajte jednim daljinskim upravljačem
Našim pametnim daljinskim upravljačem možete upravljati svim povezanim uređajima. Zahvaljujući pristupu servisima za videozapise na zahtjev pritiskom na jedan gumb serije i filmovi bit će u vašoj sobi za svega nekoliko sekundi
Prekrasan dizajn za prožimajući doživljaj gledanja
U minimalističkom dizajnu s jednom pločom neprekinutog ruba zaslon je jedna staklena ploča koja je prirodno elegantna te vaš fokus drži na slici. Ovaj OLED TV izgleda i zvuči savršeno, bez obzira na to je li na postolju ili na zidu.
Trosmjerni stalak s više položaja za svestrano pozicioniranje TV-a
Postolje s tri načina postavljanja omogućuje standardnu postavku s fokusom na sliku, usku postavku za manje police i postavku za soundbar za idealan smještaj zvučnog sustava
Vrhunska slika i zvuk u svim okruženjima
Zavalite se i uživajte u uzbudljivom doživljaju gledanja. Jedinstvena tehnologija optimizacije ambijenta sa senzorima svjetlosti i boja automatski prilagođava sliku i zvuk vašem okruženju.
Uživajte u kvalitetnim sadržajima kako je autor zamislio
Uz široku lepezu tehnologija koje zadržavaju namjeru autora, uključujući Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced i Dolby Vision®, ovaj televizor reproducira svu dramu i uzbuđenje koje je redatelj zamislio. Ima i podršku za Calman, pa ga autori mogu koristiti i tijekom produkcije.

Specifikacije
Proizvođač Sony
Kratki opis 83'' (200 cm), OLED, 4K/UHD, Google TV, serija MASTER, Cognitive Processor XR, XR Sound Position, XR Surround, HDR10, 2021g
Maksimalni broj rata 36
Boja Crna
Energetski razred G
Veličina ekrana TV-a 82" (208 cm)
Rezolucija ekrana TV-a 4K/UHD (3840 x 2160)
Tip televizora Smart TV
Smart TV OS Android
HDR Podrška HDR10
Tehnologija OLED
HDMI 2.0 (kom) 4
USB (kom) 3
Podrška za smart daljinski Da - daljinski uključen
Osvjetljenje ekrana Pixel
VESA standard VESA 400 x 400
Jamstvo 2 Godine
Informacijski list

Informacijski list

Energetska naljepnica

Energetska naljepnica

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.