The Callisto Protocol Standard Edition PS5

Šifra
3202112137
Kataloški broj
PS5X-0227
19,99 EUR
Plaćanje do 36 rata
19,99 EUR

Preživi bijeg od strahota Callista
To je horor s preživljavanjem u trećem licu vođen pričom smještenom 300 godina u budućnosti o sudbini Jacoba Leeja, nesretnika koji je bačen u zatvor Black Iron, kaznionicu maksimalne sigurnosti na Jupiterovu mjesecu Callistu.
Kada se cimeri počnu pretvarati u čudovišna stvorenja, u zatvoru zavlada kaos. Da bi preživio, Jacob se mora boriti na putu do sigurnosti i bijega iz zatvora Black Iron i pritom razotkriti mračne i uznemirujuće tajne zakopane ispod površine Callista.
Upotrebljavajući jedinstveni spoj pucnjave i bliske borbe, Jacob mora prilagoditi svoju taktiku stvorenjima koja se brzo razvijaju i sakupljanjem otključavati nova oružja, opremu i sposobnosti kako bi bio brži od sve veće prijetnje i pobjegao užasima na Jupiterovu mrtvom mjesecu.


GLAVNE ZNAČAJKE:
Dizajn horora – Callisto Protocol prerada je horora s preživljavanjem za konzole nove generacije nastala u umu Glena Schofielda, tvorca serijala Dead Space. Prepusti se iznimno uzbudljivoj priči posebnog ugođaja, toliko napetoj i okrutnoj zbog zastrašujuće bespomoćnosti koju izaziva, a opet prepunoj ljudskih reakcija i osjećaja. Priča je to u kojoj nezamislivi užasi čekaju iza svakog kuta.
Postani majstor okrutne, ali strateške borbe – Postani izvrstan u uzbudljivom spoju bliske i dalekometne borbe u kojoj se upotrebljava i jedinstveno gravitacijsko oružje, svojevremeno su ga koristili čuvari zatvora Black Iron dok su kontrolirali njegovu populaciju. Približi se grotesknim neprijateljima, odsijecaj im udove, raznesi noge i budi kreativan sa svime što ti stoji na raspolaganju dok pokušavaš preživjeti svaki sukob na život i smrt.
Iskusi kako je to biti izoliran na Jupiterovu mrtvom mjesecu – Callisto je jedno od najnepristupačnijih, najizoliranijih mjesta u svemiru, a u ovoj priči i ponajveći kamen spoticanja Jacobovu preživljavanju. Igrači se moraju boriti s užasima zatvora Black Iron, ali i stotinama godina starim tajnama na Jupiterovu mjesecu koji je već dugo mrtav, iznad i ispod njegove površine.
Likovi kojima je udahnut život samo kako bi pokušali pobjeći od sigurne smrti – U postavi igre The Callisto Protocol nalazi se Josh Duhamel (Transformers) koji posuđuje glas Jacobu Leeju, pilotu teretnog broda zaglavljenog duboko u zatvoru Black Iron, i Karen Fukuhara (The Boys), koja igra njegovu tajanstvenu cimericu.

Specifikacije
Proizvođač Skybound
Maksimalni broj rata 36
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.