The Crew Motorfest PS5

Šifra
3202112244
Kataloški broj
PS5X-0301
49,99 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
49,99 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

Dobrodošli na Motorfest!
Ovaj cjelogodišnji festival omogućit će vam da uživate u najboljim iskustvima koje kultura automobila može ponuditi.
Iskusi taj moto-raj sam ili s društvom dok preuzimaš volan stotina legendarnih licenciranih vozila i sudjeluješ u uzbudljivim utrkama, tematskim događajima i jedinstvenim izazovima. U kojem god aspektu automobilske kulture uživao, ovdje postoji nešto za tebe.
Istražite životni havajski otvoreni svijet – Crew Motorfest smjestio se na jedno od najljepših mjesta na svijetu: otok O’ahu na Havajima. Pridružite se brzim uličnim utrkama kroz užurbani grad Honolulu, testirajte svoje vještine off-road na pepeljastim padinama vulkana ili svladajte savršenu krivinu na stazama.
Slavite sve aspekte kulture automobila – Uživajte u raznim uzbudljivim aktivnostima vožnje i odaberite kako se želite zabaviti sa svojim automobilima! Otkrijte playliste i zaronite u tematske kampanje koje će vas uroniti u najuzbudljivije svijetove kulture automobila, uključujući američke muscle automobile, ulične utrke u japanskom stilu i legendarne strojeve iz prošlosti!
Skupljajte najlegendarnije automobile – Natječite se u intenzivnim vozačkim utrkama, pokažite vlastiti stil, skupljajte najlegendarnije automobile i još mnogo toga! Svladajte svaki vozački izazov i popunite svoju kolekciju najlegendarnijim vozilima ikada stvorenim.

Specifikacije
Proizvođač Ubisoft
Maksimalni broj rata 36
Preorder N

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.