Tinta HP 304 Tri-color Ink Cartridge, N9K05AE

Šifra
3103050020
Kataloški broj
N9K05AE
17,80 EUR
Plaćanje do 24 rate
17,80 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

B2B ponude ili financiranje/najam

Imate tvrtku i želite pristup povoljnijim cijenama i posebnim financijskim opcijama za vaše poslovanje? Ne tražite dalje!

Tu smo da vam olakšamo poslovanje.

Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Web narudžbe - Isporuka odmah

HP 304 Tri-color Ink Cartridge za cca 100str

Ako ste kupili HP+ pisač registrirajte se u roku od 7 dana i ostvarite 6 mjeseci besplatne pretplate na tintu.
Ako već posjedujete pisač, ovdje provjerite podržava li vaš pisač uslugu Instant Ink te se registrirajte i ostvarite uštedu do 70 % na tinti.
6 mjeseci usluge Instant Ink: potrebna je registracija za Instant Ink. Instant Ink nije dostupan u svim zemljama. Podložno mjesečnom ograničenju stranica u sklopu odabrane tarife. Registraciju za Instant Ink morate dovršiti u roku od 7 dana od postavljanja pisača u sklopu HPova preporučena postupka postavljanja opisanog u uputama koje ste dobili uz pisač. Ako se usluga ne otkaže tijekom promotivnog razdoblja putem interneta na stranici www.hpinstantink.com, s vaše kreditne/debitne kartice naplatit će se mjesečna naknada za uslugu na temelju odabrane tarife plus porez i naknade za prekoračenje. Kupcu će se naplatiti sve naknade za prekoračenje i primjenjivi porezi na kraju svakog mjeseca u promotivnom razdoblju. Upotreba priloženih tintnih ili tonerskih ispisnih uložaka obuhvaćena je razdobljem ponude. Po pisaču je moguće iskoristiti jednu ponudu. Obuhvaćeni mjeseci usluge Instant Ink podložni su promjeni nakon 31. 10. 2021. Ponudu nije moguće zamijeniti za novac. Ponuda postavljanja može se kombinirati s drugim ponudama; dodatne detalje potražite u odredbama i uvjetima druge ponude. Potrebna je valjana kreditna/debitna kartica, adresa e-pošte te internetska veza s pisačem. Pogledajte dodatne informacije o ponudi dostupne tijekom postupka internetske registracije. Detalje o usluzi pogledajte na adresi www.hpinstantink.com.
Spreman kada i vi: poboljšano povezivanje pisača uz pomoć tehnologija Smart Driver i Print/Scan Doctor u sustavu HP+ nasuprot HP-ovim potrošačkim pisačima bez usluge HP+.
Aplikacija HP Smart: Potrebno je preuzimanje aplikacije HP Smart. Pojedinosti o lokalnim uvjetima ispisa potražite na adresi www.hp.com/go/mobileprinting. Određene su značajke/softver dostupni samo na engleskom jeziku te se razlikuju između aplikacija za stolna računala i mobilne uređaje. Može biti potrebna pretplata na Instant Ink. Instant Ink nije dostupan u svim zemljama. Pojedinosti potražite na adresi www.hpinstantink.com. Potreban je pristup internetu, koji se plaća zasebno. Ako želite koristiti sve funkcije, potreban vam je HP-ov račun. Popis podržanih operacijskih sustava dostupnih u trgovinama s aplikacijama. Mogućnosti faksiranja odnose se samo na slanje faksa. Nakon 24 mjeseca za nastavak korištenja naprednih značajki uz HP Smart Advance naplaćuje se mjesečna naknada. Značajka Smart Advance nije dostupna u svim zemljama. Dodatne informacije potražite na adresi www.hpsmart.com.
Ušteda i do 70 % na tinti: Temelji se na troškovima mjesečne pretplate na tarifu za 700 stranica usluge HP Instant Ink bez kupovine dodatnih kompleta stranica u usporedbi s troškom po stranici za ispis stranica ISO/IEC 24711 na većini tradicionalnih pisača s tintnim ispisnim ulošcima u boji za A4 iste klase i višefunkcijskih pisača uz upotrebu originalnih uložaka standardnog kapaciteta po cijenama: u većini država regije EMEA < 200 eura; UK < 200 GBP. Prodajne cijene nisu razmatrane u ovom istraživanju. Pisači HP Ink Advantage nisu razmatrani zbog nestandardnog modela hardvera i potrošnog materijala. Studija tvrtke Buyers Lab iz srpnja 2020., koju je naručio HP, temelji se na javno dostupnim informacijama zaključno s danom 1. lipnja 2020. Pisači su odabrani po tržišnom udjelu pomoću mjerača IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – zaključna povijest prvog tromjesečja 2020. Detalje potražite na adresi www.keypointintelligence.com/HPInstantInkROW
Tvrdnja da tinte nikad neće ponestati: Temelji se na iskorištavanju tarife, internetskoj vezi s HP-ovim pisačem koji ispunjava uvjete, valjanoj kreditnoj/debitnoj kartici, adresi e-pošte i uslugama isporuke na vašem geografskom području.
Održiv ispis pomoću značajke Forest First: dodatne pojedinosti potražite na adresi https://www8.hp.com/us/en/hp-information/sustainable-impact. Ulaganje obuhvaća suradnju s tvrtkama i nevladinim udrugama u cilju zaštite šuma, poboljšavanja odgovornog gospodarenja šumama i razvoja znanstveno utemeljenih ciljeva za odgovorno gospodarenje šumama.
Recikliranje ispisnih uložaka: ondje gdje je dostupan program Planet Partners. Dodatne informacije: hp.com/hprecycle.


 
Specifikacije
Proizvođač HP
Kratki opis HP 304 Tri-color Original Ink Cartridge
Maksimalni broj rata 24

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.