Tinta HP 953XL Magenta F6U17AE

Šifra
3604040015
Kataloški broj
F6U17AE
51,00 EUR
Besplatna dostava Plaćanje do 36 rata
51,00 EUR
Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

B2B ponude ili financiranje/najam

Imate tvrtku i želite pristup povoljnijim cijenama i posebnim financijskim opcijama za vaše poslovanje? Ne tražite dalje!

Tu smo da vam olakšamo poslovanje.

Prikaži dostupnost po poslovnicama
Učitavanje ...
  • Trenutno nije raspoživo

HP tinta broj F6U17AE, No. HP 953XL, Ink Cartridge, Magenta, 1600 str., za HP OfficeJet Pro 8210; 8710; 8715; 8720; 8725; 8730
 


Zašto se odmah registrirati?
Ne čekajte da vam ponestane tinte! Registrirajte se odmah na uslugu HP Instant Ink kako bismo vam na vrata dostavili komplet dobrodošlice. Tako vam više nikada neće ponestati tinte!


Da biste se registrirali, pratite upute ili kliknite ovdje i odmah počnite s upotrebom.


 


NAPOMENA:
Ponuda vrijedi samo za pisače koji ispunjavaju uvjete za Instant Ink.
Potrebna je registracija za HP Instant Ink. HP Instant Ink nije dostupan u svim državama. Primjenjuje se mjesečno ograničenje na 700 stranica. Morate dovršiti registraciju za HP Instant Ink u roku od sedam dana od postavljanja pisača postupkom koji preporučuje HP kako je navedeno u uputama priloženima uz pisač. Razdoblje ponude obuhvaća upotrebu tintnih ispisnih uložaka isporučenih u pisaču. Ako uslugu ne otkažete putem interneta na adresi hpinstantink.com tijekom promotivnog razdoblja, s vaše kreditne/debitne kartice naplatit će se mjesečna naknada za uslugu na temelju odabrane tarife te naknade za dodatne stranice. Sve naknade za dodatne stranice naplatit će se korisniku na kraju svakog mjeseca u promotivnom razdoblju. Može se iskoristiti jedna ponuda po pisaču. Ponuda za probno razdoblje za HP Instant Ink može se promijeniti nakon 31. 12. 2024. Ponuda se ne može zamijeniti za gotovinu. Ponuda za razdoblje postavljanja može se kombinirati s drugim ponudama. Da biste saznali više, pogledajte odredbe i uvjete drugih ponuda. Potrebni su valjana kreditna/debitna kartica, adresa e-pošte i internetska veza s pisačem. Pogledajte dodatne informacije o ponudi dostupne tijekom internetske registracije. Pojedinosti o usluzi potražite na web-mjestu hpinstantink.com.


 


Specifikacije
Proizvođač HP
Maksimalni broj rata 36

Upit

Max3 upit

Pošaljite B2B upit

Ako ste zainteresirani za dodatne popuste za tvrtku i bolje uvjete financiranja/najma uređaja slobodno nam se obratite, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.